Nějaká osvědčená hra (desková, logická apod.) pro jednoho hráče kluka 6+? Co u vás frčí?
Her pro 2 a více hráčů má dost, hodila by se i nějaká, u které by se zabavil sám.
Velký dík předem, tipy předám sestře (shání to pro vnuka).
Děkuji 🙂
Syn měl v tomto věku hlavolamy-dřevěné, kovové, je toho spousta, mimo lega, samozřejmě 🙂
https://eshop.albi.cz/dreveny-hlavolam-velky-klec/
https://eshop.albi.cz/kovovy-hlavolam-4kruhy/
Hlavolamové hry Smart Games
@rosalindamelinda věř že deskovek pro jednoho je spousta. Hraju jak s někým, tak sama, takže kvalitní solo mód je pro mě jedním (byť ne jediným) kritériem při výběru.
Přemýšlím pro toho 6+, co už by mohl zvládnout... Píšu tedy hry, které jdou hrát jak solo, tak s někým, což je za mě ideál: Kaskádie, Azul, Pokojovky, Velkoměsto, Zombie Kidz...
Vyloženě solovka je třeba Pátek a nebo tay Smart Games (různé)
U nás je to např. viz. foto + posílám na jednu hru odkaz. Je to IQ Games Twist, kdyby nešel odkaz otevřít.
Doporucujem smartgames od mindoku.
Určitě Smartky ( je jich spousta) . My máme Králíci noru : tuším. Pokukuju po Duchách. Super je s autíčky parkoviště ( tam nevím přesný název). Co by šlo i v jednom je Bandido, jen to nebude taková zábava jako ve víc lidech.
Za nas taky smartgames, mame veverky s orisky, iq kulicky, hvezdicky,… rada si necham i doporucit
Určitě Smartgames, ideálně Mindok, syn hraje cca od 4,5 let. Lze si vybrat podle tematiky (vesmír, zvířata, auta, letadla), u nás nám to "kradou" i dospělí 😁. Teď hodně frčí ty, kde se staví dráhy pro kuličku, aby dojela do cile, pro dceru mám objednané Sikovne stene.
Mrkni na Kulodrom, IQ obvody nebo Autoblok
Smart games…staci si vybrat,jsou super 😉
Tyjo, zajímavý dotaz 🙂 Hra pro jednoho hráče... Napadají mě jedině nějaké hry na mobilu pro jednoho, třeba se dá ještě stáhnout starý dobrý Tetris apod. 📱
Ale deskovka pro jednoho, to snad ani nejde... Možná jedině nějaké ty stavební kostičky, které si bude stavět do komínu a pak jednotlivé dole vytahovat, jestli to nespadne... Pak si ještě může stavět z domina řadu a taky shazovat nebo domečky z karet 😎