Mluvící pejsek Fisher price versus medvídek Chicco ? 😉 jaký je podle Vás lepší ? A hrají si s nimi děti rády ?? 🙂
ahoj, máme toho psíka, ale začal nás zaujímať až neskôr. Aj pri dcérke aj pri synovi až okolo 20 mesačné.
my jsme právě synkovi chtěli koupit pejska, ale teď se prý nevyrábí pouze v češtině :/ ale taky s angličtinou, tak nevím, jestli to ty děti nemate ??
@surviver takže žádný úspěch 😒 domnívám se právě, že toho našeho špunta to bavit nebude, máme dálkový ovladač od Fisher price a to ho bavilo tak týden a pak ho zahodil a nechce ho 🙄 .Kdyby to nebyla drahá záležitost tak to neřeším a hned ho kupuju, ale takhle za něj může mít jiných věcí ;) děkuji za příspěvek 🙂
my sme ho kupili nasej znamej pre dcerku na vianoce ma 2a pol roka .my mame doma 4 rocnu a ta sa ho nevedela nabažit......spievala si s nim no parada
My máme medvídka. Malej ho dostal na 4 měsících k vánocům. Teď už ho docela prohlíží, líbí se mu šustiví ouško, světýlka na bříšku a písničky a říkanky. Jako není to na dlouho, je ještě malinkej aby si s něčím vydržel hrát hodinu. Ale třeba když je už mrzutej a chrastítka už ho nebaví, tak medvídek ještě na chvíli zaujme😉 Je dvojjazyčný, dá se zapnout buď čeština nebo angličtina, ale my necháváme puštěnou jenom češtinu.
@anina32 tak to je super, že to jde přepnout, nám se nelíbí právě, že mluvějí dvojjazyčně a paní z obchodu nám zdělila, že jenom v češtině se vyrábět už nebude a právě u toho pejska co jsem měla v ruce angličtina vypnout nešla 😒 chtěla sem si vyzkoušet i toho medvídka, ale ten nebyl k mání 😉 takže nevím ani jaký hlas medvídek má 😀 u pejska mi ten hlas přišel spíše jak z hororu 😀
Kamarádky dcera (2,5roku) bez něj odmítá cestovat autem 🙂 Tak možná pejsek zaujme až ty starší, co si s ním zpívají, jako ona. Dokáže si s ním hrát celou cestu z jednoho konce Prahy na druhý 😉
ahojky mame pejska,nejdrive nic ale kdyz jsme malemu ukazali co vse umi ,tak se s ni mazlil ,dava mu pusinky a snazi se mackat vsechno jen aby na nej mluvil,..malemu je 19mesicu ,..
my máme pejska a mluvicí balon od stejné firmy.ze začátku nic moc si sním nej
hrál ale teď jak je vetší snima hraje🙂
Podle mě je medvídek lepší,jak vzhledově tak i to madvídek povídá ,zpívá .. každej má něco pejsem je taky dobrej ale ten co měla moje neteř před 6 roky byl lepší než tenhle s tímhle s tímhle srdíčkem a je o hodně menší .. 😖 když bych se měla vybrat tak si koupím mkedvídka taky jsem to udělala a nelituju toho .) 🙂
@lyndina my máme psa, malej ho dostal v 16m, pes s ním bydlí v postýlce a krásně se podle něj dá poznat, že prcek ještě neusnul nebo už se vzbudil - pouští si na něm melodie a povídá si s ním. I když se vzbudí uprostřed noci, tak místo dřívějšího nudícího řevu si teď povídá se psem.
Zlatem bych to zvíře nevyvážila 🙂
Holky, my si od radosti,že čekáme miminko koupili s manželem koníka od Fisher price...a je teda parádní, doufám,že se miminku bude líbit tak moc jako nám. 🙂
dcera dostala psíka v 15ti měsících pod stromeček, a nepustí ho z ruky, dokonce se pokoušela s ním jít i spát..takže u nás velký úspěch, tančí s ním, mazlí se s ním, dává mu najíst, apod. 🙂
máme pejska, malá do dostala k Vánocům, bylo jí 9 měsíců, brzo se naučila mačkat kdo co, aby to hrálo, vyhrála si s ním hodně 😉 že je tam i angličtina mi nevadilo
@rolak malej má vlastní pokoj, takže mě to nebudí, když si ho pustí. Sám od sebe mluví jen asi maximálně minutu od posledního zmáčknutí, takže ani tam problém není... psa fakt miluju, na den přesně příchod psa k nám domů souvisí s tím, že si malej přestal v noci vydupávat mlíko (až do té doby tak jednou až dvakrát za noc), myslím, že je to tím, že když se vzbudí, tak si hraje se psem a nenudí se (a že to mlíko chtěl z nudy).
Máme mluvícího pejska od fp, kupovala jsem nového na Vánoce z babycaru a zvažuji i koupi mluvícího míče také od fp
my máme pejska od fisher price. malá ho dostala loni k vánocům a ráda si s ním hraje do dnes. i starší synek jím nepohrdne a zná všechny písničky a říkadla 😀
My máme psíka od fisher price,malý ho dostal k 1roku,už vie kde je srdiečko,veľmi sa mu páči,a rád sa s ním hrá a stíska ho.
Moju bavil a baví cca od 9 mesiacov psík od FP 🙂
mame psika,ale nenadchol nas 😠