Malého fascinují zámky a klíče, poraďte hračku

trolik
9. bře 2017

Ahoj,malého fascinují klíče a zámky.Vůbec se mu líbí když může cokoli sám ovládat...otvírat/zavírat,rosvěcet/zhasínat a jednou sem někdo myslím kolem vánoc dával takový pěkný tip na hračku byl to domeček s dvířky na zámek a k tomu klíče.Nevíte kde by se dal sehnat nebo něco podobného v tomto stylu?Hledám marně děkuji za pomoc jestli o něčem víte.

hojda
9. bře 2017

Nejlépe něco vyrobit, zrovna tohle je docela drahá hračka, taky jsem na ní koukala.

janika224
9. bře 2017

Ahoj,ja myslim,ze domecek.bude uplne zbytecnej. Moje dcera se taky bez klicu nikam nehne. Dokonce i venku je drzi. Kolikrat jsem ji dala neco jinyho do ruky,tak ji to vydrzelo chvili a pak si o ty klice stejne rekla 😀

hojda
9. bře 2017

http://www.multip.cz/zamykaci-domecek jsou asi i o trošku levnější, ale stejně to bylo pořád dost.

trolik
autor
9. bře 2017

@hojda právě nevím jak vyrobit.Opravdový zámek a klíče mu dávat nechci(ještě dost ochutnává) a i myslím,že by to na něj bylo složité.To je fuk,že je to drahé ale našla jsi něco někde?

trolik
autor
9. bře 2017

@hojda jů,ten je krásný děkuji.Je to fakt dost peněz ale zkusím najít i někde na bazaru.A babičky se furt ptají co mu mají koupit tak když se složíme...Děkuji

trolik
autor
9. bře 2017

@janika224 Proč myslíš,že by byl zbytečnej?Taky půjčuju svoje klíče,ale moc nerada-pořád objevuje ústy a klíče jsem si snad nikdy neumývala...Nejsem myslím magor na hygienu ale klíče v puse fakt nerada vidím😝

janika224
9. bře 2017

@trolik no nemyslim si,ze by se tim uplne odnaucil ty klice chtit. Zase na druhou stranu je fakt,ze janca veci uz temer neokusuje,tak je to zase neco jinyho.

trolik
autor
9. bře 2017

@janika224 to je jasný,že mamky a taťky klíče budou vždycky top to je jako s ovladačem na tv nebo telefonem ale říkám,si,že by ho to mohlo zabavit....i když zamčené skříně v ložnici ho asi budou lákat pořád...škoda,že je to tak drahý...je to asi tím,že to není z plastu.

verena
9. bře 2017

A videla jsi tady takove ty activity desky, nevím, jak se to jmenovalo přesne. To by bylo něco pro malého, aspoň az trosku odroste. Ale pokudy jste na tom s vyrabenim jako u nás, tak byste se do toho zrovna mohli pustit 🙂.

trolik
autor
9. bře 2017

https://drevene-hracky.heureka.cz/legler-motori...
Našla jsem levnější,kdyby také někdo sháněl

trolik
autor
9. bře 2017

@verena neviděla.Máš odkaz?Jak to vypadá?

trolik
autor
9. bře 2017
verena
9. bře 2017

@trolik Jedná se o rukodělný výrobek, je to prakticky deska, na kterou si rodiče navymýšlí různé aktivity, které by děti mohly bavit. Použijou se různá hejblátka z hobby marketů, nebo co kdo najde doma. Ale jsou to opradové věci, takže si na tom děti fakt natrénují dovednosti a hlavně je to mnohem víc zajímá. V English je to zřejmě "activity board", odkaz třeba tady: https://cz.pinterest.com/explore/activity-board/. Ale tady na koníku se to také několikrát řešilo a holky sem dávaly moc hezké výrobky, jen si nemůžu vzpomenout, pod jakým názvem. Třeba sem ještě někdo napíše. Byly tam právě různí visací zámky a závlačky a tak. Myslím, že to nemusí být až tak težké vyrobit, tu desku v obchodě i uříznou, takže se vše víceméně přišroubuje. Ale je to pro nadšence. Manžel na toto opravdu není, tak já jsem se na to nakonec vykašlala ☹.

trolik
autor
9. bře 2017

@verena jéé,to je parádní.Určitě ukážu taťkovi až přijde z práce.On je šikovnej určitě by zvládl já jsem ráda když s malým zvládnu tak běžné věcy jako je úklid,vaření,nakupování a procházky.
Pinterst mě nenapadl i když tak jsem registrovaná.Akorát toho času moc není navíc už jsem taťku zaúkolovala učící věží.Tak uvidíme.Každopádně děkuju za inspiraci a doufám,že nejen pro mě.

verena
9. bře 2017

@trolik téda jestli zvládne "učící věž", tak nějaká deska pro něj bude brnkačka 🙂. Myslím, že je to spíš o fantazii, co tam vše dát, a o nadšení to udělat. Tak snad to vyjde aspoň u vás 🙂.