Ráda bych se zeptala, zda-li někdo z vás má levnější kopii Magformers, kupř. z Aliexpressu. Jak vidíte jejich kvalitu v porovnání s originálem? Je tu někdo, kdo má, popř. viděl- mohl porovnat oriinál a kopii?
Nelámou se, nevypadají či nekorodují magnetky ? Jak jsou dílky velikostně - jsou stejné a jak je to se sílou magnetků- drží stejně jako originál?
Máme doma Magformers a chceme rozšířit sbírku, ale ceny jsou opravdu vysoké. Mohla bych za stejný peníz pořídit mnohem více - ale nechci zase pořizovat úplný šunt.
Zatím máme set z ČR od Ježiška a neodolala jsem zakoupit i set z Číny, protože ta cena JE. Rozdíly tam jsou, u jednoduchých či 2D staveb je to prakticky stejné, u složitějších 3D vyhrává česká. A u doplňku jako kola apod. je Čína zklamání.
Moc diky za toto tema, koupim radeji original ❤️
@medakote odpovím sama- třeba se to někomu bude hodit.
Nakonec jsem to zkusila a koupila jsem box pro tvorbu stavebních strojů. Dílky na první pohled vypadají hodně podobně- liší se barevným provedením- jsou z každé strany jiné. Velikostně poměrně dobře odpovídají a dají se vzájemně sestavovat. Žádný dílek se dosud nerozbil. Mám jedinou - ale zato zásadní výtku. Dílky drží znatelně méně než origál. U plochých obrazců magnetky účel splní, ale u prostorových staveb je to už znát a stavby (zvláště větší ) hůře drží pohromadě, rozpadají se a bortí. Co se týká doplňků (lopata, ramena jeřábu apod- kvalita zpracování průměrná a drží ještě hůř než dílky, na magformers jsem nezanevřela, stále je to jedna z nejoblíbenějších hraček našich kluků, ale budu dokupovat už jen originál,