Ahoj, synek si začal hrát u kamarádů s legem, tak mu chci nějaké koupit k druhým narozeninám. Zjistila jsem, že je to fakt věda, spoustu druhů, součástek, balení. Jaké jste koupili vašim dětem? S čím si nejvíc vyhrají? Máte typy na internetový obchod, zajímavé slevy, akce? Předem dík.
ahojky určitě lego duplo........moje holčička si vyhraje nejvíce se zvířátky a s kostkami.......teď k narozeninám 2 mám pro nii ještě velkou zoo letošní novinku........Jinak se dáá spousty věcí koupit i jednotlivě...........nakoupily jsme tak někkterá zvířátka, okýnka, podložky........
U nás taky vede Duplo-máme hrady a rytíře a Dinosaury 😉 😀 A taky farmu...taky kupuju přes net,většinou na Moře lega 🙂
Mému synovi je 14 měsíců a máme zatím lego primo a taky si vyhraje,ale už pomalu kupuju i Duplo,hodně přes MMB,jsou tam i slevy i kupuji použité.Doma to umeju a je to 🙂
my máme lego duplo Přátelská Zoo a Supermarket, dcera si s tím hodně vyhraje. Kupovali jsme v kamenném obchodě 🙂 Ještě máme Lego Belville, ale ty nejmenší kostičky.
Syn dostal k druhym narozeninam traktor s privesem, kravicku a ovecku. Ted mu bude v lete pet a Lega uz mame nekolik krabic 😀 Uz si s tim zacina hrat i mladsi, je to fakt uzasny. Vsechno ma duplo.
Až teď se dívám, že to je už pěkně stará otázka 🙂
Já jsem své rok a půl staré dceři zatím koupila dvě malé sady Lego - duplo...výhoda je, že se dají kombinovat, pasuje to k sobě a mají moc hezké a nápadité varianty. U nás teď nejvíce frčí duplo safari - jsou tam malá zvířátka a autobus, do kterého je pořád dává a jezdí s nima po bytě🙂
Já nakoupila lego tady http://www.hracky-4kids.cz/stavebnice-lego/ - mají tam strašnou spoustu druhů, taky jsem nevěděla co vybrat dřív 🙂 ale nakonec jsem teda povybírala, dokonce i víc než jsem chtěla 😀 tak se mi to zalíbilo, že jsem to vzala i pro strýčka příhodu, a pár kamarádkám, teda jejich dětem k narozeninkám, kam byla ta naše parádnice taky pozvaná
@ninkadrs taky tam nakupuju poměrně často 🙂 Brala jsem tam lego pro synovce i neteř. Tobík dostal lego duplo, takovou tu základní sadu a k tomu se mu případně budou dokupovat další kostičky a neteř už je větší, tak ta dostala plážový dům nebo něco podobného 🙂 Je fajn, že je to baví a často si s ním hrají
Ahoj, určitě pro ty malé prcky je Lego duplo. Kupuji přes net, je to levnější. My máme zatím Lego duplo Zoo, Lego duplo cirkus, jsou tam i zvířátka a pak máme ještě Továrnu s Maxem a Rolíkem z Bořka stavitele. Te´d plánuji kupovat Popelářské auto a Supermarket.