Kuličková dráha. Vyhrají si s ní děti?

alex97
1. lis 2022

Maminky co myslíte?
Vyhrají si s tím děti? A když už tak jakou?
U babičky nemáme žádné hračky tak chci koupit převážně tam.

rozitta
1. lis 2022

@alex97 máme tuto a nedoporučuji. Nedrží to v sobě ☹️

sinicka
1. lis 2022

My mame Hubelino ( uz rok) a meho 5 leteho kluka absolutne nebavi. Za start sadu jsme dali asi 2000,- nebo kolik, aby z toho slo neco vytvorit a bohuzel.. i kdyz jsme mu postavili drahu my a on si mel hrat s kulickama, tak ho to take omrzelo po 5 min. Ja jsem mela jako dite nejakou no name drevenou a bavila me velmi.

betelgeuzz
1. lis 2022

My jsme koupili od Leny, mladší měla si 2 roky, když si ji vyzkoušela na návštěvě a hrozně ji bavila. Tak ji dostala a vyhrála si s ní opravdu hodně. Pořád přestavovaly dráhy a pouštěly https://www.ok-hracky.cz/lena-kulickova-draha-k...

jahodi
1. lis 2022

my teda máme taky tu, co je na první fotce. Není to dokonalé, ale dostala to k třetím narozkám a občas si s tím ráda pohraje i teď v sedmi. 👍

eviicka
1. lis 2022

Naši synové jsou na kuličky ulítlí, posílají kuličky všude, kde to jde (trubkou od vysavače, dráhy z prkýnek), když staršímu půjčím telefon, dívá se na videa s kuličkami...
Takže u nás rozhodně ano 😀 (starší dostal první ve 3,5 hraje si i teď v šesti)

hanyzka11
1. lis 2022

Máme taky Leny a bezva. Lákají samozřejmě ty dřevěné z Lidlu a tak,ale ty nedrží. Staví se to na sebe a trochu se do toho drcne a padá nebo kulička neprojde. Ty plastové jsou určitě lepší.

inssomnia
1. lis 2022

My máme od wonderworld tuhle sadu. Hrají si s tím už rok děti 2-5 let a celkem pravidelně ji vytahují. Plastové kostky jsou z recyklátu, takže dětem jdou hůř stavět (chce to trošku víc síly než duplo).

dixi86
1. lis 2022

Máme Lenu a nedrží, ale i tak stačila a děti ji občas vytáhnou. Ale pro starší cca 5+ doporučuji kuličkovou dráhu Gravitrax, je naprosto TOP.

betelgeuzz
1. lis 2022

@dixi86 nám Lena držela dobře, někdy jsem ji musela rozdelavat já, protože holkám to nešlo.

drep
1. lis 2022

Pro male doporučuji od TriHorse, je boží. Pro větší Gravitrax, ale ten moje čtyřletá poskládat neumí, musím postavit já (a já to miluju) a ona pak pouští

alex97
autor
1. lis 2022

Děkuji moc ❤️

gbp
1. lis 2022

@alex97 mame tuto drevenou. a nejvic to bavi me a kocku 🤣🙈 ta to naprosto zbesile chyta, kdyz to poustim a ve volnych chvilich to jeste chodi okusovat 😄🙈

junitax
1. lis 2022

Syn je taky kuličkový maniak. Dostal asi ve 2 letech basic verzi a pak ještě juniora. Je bytelná a nezničitelná. Baví ho stále. Je to relax a dělá to kravál :D Je mu 6.

normalnimatka
1. lis 2022

doporučuju od Leny, není pravda, že nedrží, naopak dřevěný se hrozně kotěj, a kulička leze jak šnek pomalu, a hubelino taky, navíc postavit ji je hrozně na dlouho,a potřebujete k tomu ještě hodně kostek, aby to za něco stálo. a stejně ta dráha bude malá a nezajímavá. dráha od leny má zajímavý prvky. záleží ale, jak máte velký děti. pro úplný prcky to není. aby to děti složily samy, tak tipuju tak aspoň 5 let, ještě líp v šesti až.

eviicka
1. lis 2022

@dixi86 se
@drep ten gravitrax vypadá dobře, díky za tip🙂