Uvažuji nad koupí kuchyňky pro syna k vánocům... vy, co jste svým synům kuchyňky pořídily, vyhrají si s ní nebo to jen leží mezi ostatními hračkami a překáží? chtěla bych nějakou zábavu na doma přes zimu, v létě jsme téměř stále venku, ale vymyslet něco na doma je čím dál horší. děkuji
Taky nad tím uvažuju, mě zase všichni odrazují, že kuchyňka "se nehodí" pro kluky, že s kuchyňkou si hrají holčičky, když ale jdeme na návštěvu ke kamarádce, která pro dcerku kuchyňku má, můj malý si s ní vždy hraje nejradši...
Proč ne myslím si že i kluci si rádi hrají s kuchynkou můj syn si zase rád hrál s panenkou.
Koupila bych klidně i pro kluka 🙂 nehledě na to, že většina výborných kuchařů jsou muži 😂
U nas si vyhrali, sla bych do toho 😉
Mame od roka a ctvrt, syn dostal k vanocum. Mame obycejnou plastovou a ted ve dvou ketech si s ni hraje, nejsou to sice hodiny, ale je to cca pul hodka denne. 🙂
Máme pro 2,5 leťáka a ročního kluka, ze začátku byla v kurzu, teď míň, ale stále se dost využije. A občas do ní nalijou vodu, keksy, nejradši by tam vařili doopravdy. Kdybych to vzala podle oblíbenosti hraček, je někde ve středu. Na vlaky zdaleka nedosáhne, ale oproti kostkám, zvířátkům a plyšákům je hodně oblíbená. Pro kluka supr. Osobně neřeším "nevhodné" hračky pro kluky. Panenky nemají, ale možná nějakou donesu. U sestřenky si taky nejvíc hrajou s kočárkem, a se vším, co doma není.
Kamarádka ma dva kluky a je to snad nejvyužívanější hračka 🙂 nase mala ma taky motorovku a hraje si s ni 🙂))
Mám dvojčátka páreček - 2 a čtvrt roku. Kuchyňku máme doma asi půl roku a kluk si s ní hraje daleko víc než holka a patří to k jeho nejoblíbenějším hračkám 🙂
U nás to byla mezi 2-4rokem nejužívanější hračka, pořídila bych mu ji.🙂
Kamaradka malymu koupila a je z ni nadsenej,vyhraje si,nosi kaficka a dorty.. já jsem určitě pro,i kluci mohou vařit a mnozí umí líp,jak kdejaká holka 😉
Např.muj Bracha vaří úžasné 😊
loni jsem řešila to samé. Všichni mě odrazovali, že to bude jen zabírat místo, nicméně jsme to riskli a jsem překvapená, docela si s ní vyhraje. Ne denně a několik hodin:D ale hraje si, vaří tam, nosí mi kafe:o) Jedinou nevýhodu to má, že mi chodí kramovat moje hnce, které nutně potřebuje ve své kuchyňce. Ted nastoupil do školky a tam taky prej vaří:o)