Kuchyňka pro kluka - 2,5 roku. Zbytečnost nebo si s ní vyhraje?

lucciem
6. zář 2017

Uvažuji nad koupí kuchyňky pro syna k vánocům... vy, co jste svým synům kuchyňky pořídily, vyhrají si s ní nebo to jen leží mezi ostatními hračkami a překáží? chtěla bych nějakou zábavu na doma přes zimu, v létě jsme téměř stále venku, ale vymyslet něco na doma je čím dál horší. děkuji

loafeer
6. zář 2017

loni jsem řešila to samé. Všichni mě odrazovali, že to bude jen zabírat místo, nicméně jsme to riskli a jsem překvapená, docela si s ní vyhraje. Ne denně a několik hodin:D ale hraje si, vaří tam, nosí mi kafe:o) Jedinou nevýhodu to má, že mi chodí kramovat moje hnce, které nutně potřebuje ve své kuchyňce. Ted nastoupil do školky a tam taky prej vaří:o)

japona
6. zář 2017

@lucciem Kamarádka synům koupila a vyhrají si dost. Maji i malé (modre🙂) zástěrky. Pomáhají tedy vařit i "normalne" - krájí zeleninu, michaji těsta apod.
Ve školce je kuchyňka také využívána i kluky. Nebála bych se toho 🙂

andiienka
6. zář 2017

Taky nad tím uvažuju, mě zase všichni odrazují, že kuchyňka "se nehodí" pro kluky, že s kuchyňkou si hrají holčičky, když ale jdeme na návštěvu ke kamarádce, která pro dcerku kuchyňku má, můj malý si s ní vždy hraje nejradši...

janablizka
6. zář 2017

Proč ne myslím si že i kluci si rádi hrají s kuchynkou můj syn si zase rád hrál s panenkou.

viiny
6. zář 2017

Koupila bych klidně i pro kluka 🙂 nehledě na to, že většina výborných kuchařů jsou muži 😂

valeriem
6. zář 2017

U nas si vyhrali, sla bych do toho 😉

starbucks
6. zář 2017

Mame od roka a ctvrt, syn dostal k vanocum. Mame obycejnou plastovou a ted ve dvou ketech si s ni hraje, nejsou to sice hodiny, ale je to cca pul hodka denne. 🙂

letadlo13
6. zář 2017

Máme pro 2,5 leťáka a ročního kluka, ze začátku byla v kurzu, teď míň, ale stále se dost využije. A občas do ní nalijou vodu, keksy, nejradši by tam vařili doopravdy. Kdybych to vzala podle oblíbenosti hraček, je někde ve středu. Na vlaky zdaleka nedosáhne, ale oproti kostkám, zvířátkům a plyšákům je hodně oblíbená. Pro kluka supr. Osobně neřeším "nevhodné" hračky pro kluky. Panenky nemají, ale možná nějakou donesu. U sestřenky si taky nejvíc hrajou s kočárkem, a se vším, co doma není.

gnozka
6. zář 2017

Kamarádka ma dva kluky a je to snad nejvyužívanější hračka 🙂 nase mala ma taky motorovku a hraje si s ni 🙂))

helik79
6. zář 2017

Mám dvojčátka páreček - 2 a čtvrt roku. Kuchyňku máme doma asi půl roku a kluk si s ní hraje daleko víc než holka a patří to k jeho nejoblíbenějším hračkám 🙂

frndafrrr
10. zář 2017

U nás to byla mezi 2-4rokem nejužívanější hračka, pořídila bych mu ji.🙂

monunkaaa
10. zář 2017

Kamaradka malymu koupila a je z ni nadsenej,vyhraje si,nosi kaficka a dorty.. já jsem určitě pro,i kluci mohou vařit a mnozí umí líp,jak kdejaká holka 😉
Např.muj Bracha vaří úžasné 😊