Nemáte někdo tip na někoho, kdo za rozumné peníze kreslí portrét podle fotky? Nechce se mi dat za jeden portrét tisícovku ☹ dík za tipy, nejlépe z vlastni zkušenosti 😉
Díky za tip, já jsem nechávala jeden portrét takhle kreslit, vyšel me na 400 Kč na A3, jenže ten pan ma bohužel do Vánoc plno ☹ a nějaký náhodný tip, co nabízejí na FB toho se bojím ☹
Ahoj, před časem jsem řešila to samé. Samozřejmě jsem hledala nejlepší poměr cena/výsledek. Ale můžu ti říct, že ta tisícovka je fakt minimum. Googlila jsem hodiny, pár kreslířů i obešla a ti, kteří uměli opravdu kreslit, si účtovali vždy minimálně litr/1 hlava. Za levný peníz jsem viděla jen obrázky deformovaných postav, které bych raději nikde neprezentovala. Já potřebovala nakreslit portrét na svatební oznámení. Jednalo se o dva psy a výsledek musel být ťip ťop - přece jen to viděly desítky lidí. Oslovila jsem Nikol Javůrkovou (portretyzvirat.cz, ale kreslí i lidi) a byla jsem maximálně spokojena. Výsledek vypadá tak realisticky, že nikdo nevěřil, že se jedná o kresbu a ne o Photoshop.
Ať si vybereš kohokoliv, opravdu doporučuji na vyšší částky nehledět. Na obraz se díváš x let a mít na zdi pověšenou svou rodinu, která vypadá jak přejetá parním válcem....