Koupání v období kojení

evajanouskova
27. črc 2018

Zdravim, jak resite koupani v bazenu (pripadne i koupaliste a jine) pokud kojite? Protoze mo dost tece mleko, musim nosit vlozky do podprsenky, jak se tohle da vyresit pokud chci s malou zacit chodit na plavani? Jsou nejake koupaci vlozky? Nerada bych jim do bazenu pridala mleko 😀

mary.jane
27. črc 2018

@evajanouskova je to zajimave, ale v bazenu mi mliko netece. Jednak ty plavky prsa trochu stlacuji a asi funguje i ta vlazna voda. Takze byt tebou, mlika v bazenu bych se nebala 😉

ovrl
27. črc 2018

@evajanouskova myslim ze ta trocha mlieka co ti obcas vytecie je zanedbatelne mnozstvo v bazene 😀 ved kolko deti (mozno aj dospelych 😨 ) tam cika, a sa to tiez strati v tom mnozstve vody (dufam). ja som skor riesila aby som nechytila nejaku infekciu, zapal, kedze bradavky su v momente vytekania mlieka take "otvorene"... prvykrat som sla plavat na baby plavanie kde bol podla moznosti najcistejsi bazen, to mal maly tusim 7m... a prvykrat som si dala aj tie prsne vlozky do plaviek; potom som zistila ze ony nasaju mrte vody a to vnutro v nich nejako skrystalizovalo, tak som rychlo utekala z bazena von 😅 odvtedy uz dam proste len plavky a neriesim.

cuuza
27. črc 2018

Nebala bych se, ta voda udělá protitlak a mliko ti nepoteče ve vodě. A ideálně choď do vody po kojení.

janaelia
27. črc 2018

Když jsme chodili na plavání, tak holky měly normálně jen plavky a v pohodě, nikomu žádné mléko neteklo 🙂 a to tam bylo soustu prcků co si dali hned po koupání 🙂

robin92
29. črc 2018

@ovrl Jo ty vlozky do podprsenky bych do bazenu netahala 😀, to muselo byt prijemne 🙂. Taky jsem chodila jen v plavkach a v pohode a kurzy plavani miminek jsou asi na vyzkouseni dobre, protoze je tam voda nachystana pro miminka 🙂, tak taky doufam ze se to ztratilo v te vode 😀.