Ahoj. Zeptám se ještě tady. Holky, máte prosím zkušenost, a jakou, s kolodrazedlem značky Playtive nebo Kinderkraft z Lidlu? Je kvalita "jakztakz"? Bylo by pro cca tříleté dítko. Dosud jezdí na FW, zkusilo se projet na koloodrazedle a šlo mu to, ale na slapacim kole zatím zkoušet nechce. Nechci do odrazedla moc investovat, počítám, že by bylo jen na letošek a příští rok poridim kvalitní kolo. Děkuju všem🙂
Málej měl poděděné yedoo a bylo super, přechod na kolo zvládnul krásně.
Tak já můžu poskytnout srovnání. Pro první dítě jsme měli Firts bike a pro druhé máme Kinderkraft Space. A za mě teda First bike je mnoho povyku pro nic. Jasně, má nafukovací kola, ale kvůli tomu je těžší. A když to pak nesete, protože dítko se rozhodne zrovna nejet, je cítit každý gram. Nechala jsem se tehdy zblbnout trendem. Takže za mě, se rozdíl v pořizovací ceně dá utratit užitečněji. Jo a super je ten stupínek na nohy. Syn se tak velmi rychle naučil držet rovnováhu.
Máme Playtive z Lidlu, odjezdily na něm už dvě děti a bude jezdit i třetí. Stěžovat si za tu cenu určitě nemůžu.
Resila bych parametry a aby šlo všechno nastavit dle výšky dítěte. Sedlo a řídítka. A hlavně brzda.jinak neporadím. Já se chystám na yedoo yootoo.
Puky
Měli jsme pro syna x-bike playtive a spokojenost. Má brzdu, pro jeho výšku bylo nastavení super. Jen ho to moc nebavilo a přešel na koloběžku. Tak jsem byla i ráda, že nás to nestálo moc.
Fakt bych pořídila frist bike a nebo prostě jiné ale hlavně s brzdou. Frost bike můžeš koupit bazarové a pak ho za tu samou cenu ještě prodáš