Ahojky, s manželem řešíme první kolo k Vánocům. A on je pro Woom, ale více se mu líbí Rascal. Od kolegy dostal ještě bezva recenzi na Beany. Syn má cca 95 Cm, jezdí na firstbike, ale zkusil si i šlapací kolo na návštěvě, to bylo Frog. Budou mu brzo 3 roky.
Všechna z jmenovaných jsou skvělá volba, jsou si dost podobná, Woom má jinak řešená ta řidítka. My měli Frog a maximální spokojenost 😊
Nevím jak jsou na tom ostatní kola, my máme woom a příště bych ho už nekoupila. Krásný, lehký, pokud dite není moc drak tak dobry. Ale syn jezdí vsude, v bahně, po polnackach a občas je tím kolem limitovan, protože má velmi úzká kola a prostě to není moc do terénu.. takže záleží kde budete jezdit.
@mafulin tak nějak veškerý terén. Máme tu lesní cestu, pole ale i chodníky.
My měli jako první 16 Early rider, 20 Woom a 24 máme Beany... Všechna kola vzdy splnila, co jsem od nich chtěla, ale ten Woom asi ve finále nejslabší ve smyslu cena/výkon. Ty úzké gumy jsou na prd no. Jestli to je třeba na vanoce, tak myslím že to může být i dost o tom, co bude dostupné.
Mame Beany a jsme spokojeni🙂
Také jsme zvažovali woom, beany a ještě Kubikes 🙂 nakonec jsme se pro Kubikes na prodejně i rozhodli, nebo spíš syn si je vyzkoušel a nejlépe mu sedlo a líbilo se nám 🙂 jsme moc spokojeni, jezdíme jak cyklostezky tak terén 🙂 tak jen házím další tip🙂
@95newmommy2020 meli jsme beany 16 a ted druha ma 26... krom vlastnosti jeste se mi libi, ze to je ceska znacka🙂
@20190418 Primárně na Vánoce, ale nic se neděje pokud se to koupi na narozeniny (únor)
První jsme měli rascala. Woom mi přijde jako takové městské kolo. Rascal, případně early Rider je takové sportovnější a dle mého i hezčí 🙂
Řešili jsme v létě, dcera zkoušela na prodejně Woom i Rascal. Já původně myslela woom, ale jak sedla na Rascal, bylo jasno!
Woom - je od 105cm (tuším) a vypadá jako městské kolo.
Rascal - je od 95cm, vypadá sportovně, je lehčí než Woom, nemá řetěz ale řemen, takže žádné padání ani mazání= ani špinění, což jsme ocenili na dovolené - v kufru bylo naloženo vše: tašky, přes to kolo... Nic se neumazalo od kolomazi. (A ještě bych doporučila kouknout se na bazary, jak je které kolo prodejné 😉 Woom moc dobře nevychází!)
@kafr zrovna woom 20 jsem prodala po dvou letech jen o litr levněji než jsem kupovala nové. Asi jsem se trefila do doby, kdy nebyly na skladu. Early rider 16 jsem kupovala z druhé ruky za 8.8tisic a prodala po roce a půl za 7.5tisic, takže tam trochu větší ztráta 😁... Ale jo, určitě se vyplatí koupit lepší kola, která se prodají s minimální ztrátou než nejaky Decathlon za 4k, který se ale pak prodá za pětikilo.
Zkoušeli jsme Woom, Rascal a Early Rider, Rascal sedl nejlépe. Woom mne moc nenadchl. Jako první kolo se nám Rascal velmi osvědčil pro všechny tři děti. Beany jsem neměla možnost zkusit, tam nevím.
@95newmommy2020 naše děti mají beany. Jiné již nechceme. Jezdí ním všude.
Ja jsem puvodne chtela pro syna Rascal, ale ta kola nebyla v te dobe dostupna. Takze volba padla na Beany a musim rict, ze jsme udelali dobre. Je lehoucke, pekny design a cenove o dost vyhodnejsi nez rascal, woom nebo early rider. Jen bacha na jednu vec - beany ma sice 16 palcova kola, ale ram ma o neco mensi nez konkurence. Strasimu synovi vydrzelo dva roky, ted jsme na beany 20.
@lpch Taky se mi teď nějak víc a víc zamlouvá Beany. Navíc syn je docela prcek. Tak by menší rám byl spis fajn.
Po First biku mame Beany a uz u nej zustaneme i u vetsi velikosti
@95newmommy2020 syn začal jezdit na Rascalovi 14 když měřil 90 cm. Takže určitě i ten se dá, sedlo jde dát super dolů.
@95newmommy2020 máme Beany a spokojení jsme maximálně. Rám je opravdu oproti jiným značkám menší.
@95newmommy2020 já hlasuji ještě za jiné značky a to hlavně Core, to kolo je fakt super, dále pak Meridu, ale to pak až od 20 dál.
@blondynka400 Děkuji kouknu na to. 🙂
@95newmommy2020 Mame Beany 16 a syn jezdil něco po 2,5 roku, nevěřila jsem vlastním očím. Rám má menší, což byla pro nás výhoda.
@blondynka400 core maji sousedi, velikost 16. Je moc tezke. Holka na tom jezdit nechtela a neustale ho chtela se synem menit za jeho Beany 😃
Dcerka se ve 2letech naučila bez problémů na těžkém Scottovi, ale pak dostala Beany. Je skvělé.
@lpch za mne těžké fakt není. Ano, zde uváděné kola jsou o něco lehčí, ale ona ta vyloženě lehká váha, když na tom začnou jezdit víc než pár km a v terénu, tak není značka ideál. Když je dítě normální stavby, tak Core zvládne z přehledem.
@95newmommy2020 My jsme jako první kolo vybrali Rascal a vybírala jsem mezi stejnými značkami, jako ty. Rascal je opravdu lehký kolo, mají krásný barvy a super je, že nemá klasický řetěz, ale (asi gumovej) řemen.