Ahoj. Prosim, mate zkusenost s kvalitnim a zaroven hezkym kolo odrazedlem? Chceme poridit pro dcerku k 2.narozeninam. Predem mockrat dekuji.
@nika110818 Taky doporučuju first bike
Dekuji.
Za me teda first bike nebrat, prijde mi to hrozně nekvalitní za ty prachy, kdyz na tom dítě jede, tak se to hrozně krouti... My ted dvoulete kupovali 2 v 1, nevim ted značku, ale setkala jsem se tim uz u hodně lidí, jaknna hřišti, tak různě na fotkách (i celebrit) a vypada zatim dost dobře a kvalitně.(pod řidítky ma v kolecku napsanou 5
@nika110818 meli jsme Puky a naprosta spokojenost, meli jsme pak od nich i kolo a presedlal krasne.
Jinak ať vybereš jakékoliv koloodrážedlo tak hlavně aby mělo brzdu, ta mi přijde hodně důležitá
@nika110818 my máme yedoo a taky super 👍
Ja hlasujem za Yedoo, mam drobnejsie deti a v 2 rokoch nedociahli z Firstbike na zem
@nika110818 my máme first bike ale jak píšou výš je trochu větší a syn na něj dosáhne jen tak tak a to je vyšší . Teď jezdí radši po nějakým z dedenym z decathlonu který je menší. Ale jen co doroste dostane first bike, dcery ho měli kdysi taky a byla jsem moc spokojena.
My máme woom 🙂. Ale ve dvou letech by syn asi nedosáhl na zem.
@nika110818 ve dvou letech mela jeste funny wheels, je taky drobnejsi a ne uplne super fyzicky zdatna, takze to jezdila na trech kolech. ted bude mit 3 roky a jezdi na funny uz jen na dvou, ale uz je ji male. ted budeme kupovat nove, v uzsim vyberu je first bike, cruzee a yedoo. first bike zkousela na hristi a uplne me to neuchvatilo, mela sem z nej takovy plastovy pocit a docela robustni konstrukce ke drobne postave dcery. yedoo jsem jen videla, sice ma brzdu, ale myslim, ze by to ted stejne nezvladla. zatim se nejvic klanim ke cruzee, je nejlehci, ma jen 2 kila, nastavitelne riditka i sedatko a libi se mi i designove.
@jaja01k já koupila ve dvou letech firt bike, synovi budou v květnu 3 a pořád se na něm boji. Tak jsme poridili funny wheels a na něm lítá jak drak. Ten firmy bike je velký a proti tomu funny robustní. Pořád zkoušíme ale zatím to moc nejde. Zatím co na funny ujede bez problémů 8 km na first bike tak 200 metrů a pak jde radši pěšky
První měl FirstBike, vadilo mi, že jde posunout jen sedačka a ne řídítka. Ale jako koloodráždedlo fajn. Druhý měl Yedoo, které se mi líbí méně, ale připadá mi kvalitnější a snad i lehčí.
Yedoo too too, obě děti a bylo super
Dcera má puky, neměnila bych 😊
@nika110818 frist bike