Kočárek pro panenky. Od kdy to holčičky zajímá?

cherie24
10. pro 2020

Ženy, kdy jste kupovaly první kočárek a kdy už to holčičky začalo zajímat? Rozhoduji se jestli malé koupit mluvícího pejska od Fisher Price nebo kočárek. Z čeho může mít 15ti měsíční holčička větší radost? 🤔

zdenule23
10. pro 2020

@cherie24 za mne bych holčičce koupila toho pejska a kočárek až za rok..

atisak
10. pro 2020

@cherie24 Ten mluvící pes je hrozně otravný. Máme ho u prarodičů a doma bych to nesnesla 😀 Kočárek proč ne? Však to bude dárek na celý rok. Že začátku to může mít jako chodítko 😀

zmrzlinka
10. pro 2020

Dcera dostala k 1. narozeninám miminko s kočárkem a byla to top hračka 👍

yenefer1
11. pro 2020

Pejska dostala dcera vloni k Vánocům, když měla 11m a nějak jí nezaujal doteď, a to jsme si mysleli, že to bude top dárek. Když měla těch cca 15m, tak jsem koupila v Pepcu golfáč a panenku a z toho byla nadšená a s kočárkem doma litá pořád. Takže za mě bych šla do kočárku 🙂

nafreya
11. pro 2020

Dcera dostala kocarek k prvnim narozeninam a byla zneho nadsena 🙂 a uz je to vic nez rok zpatky a porad si s nim jezdi 🙂

elsy3
11. pro 2020

@cherie24 Dcera má kočárek golface s miminkem od cca roku a je to jedna z nejoblíbenějších hraček🙂

merope
11. pro 2020

Můj syn miluje kočárek už od léta - tzn. právě tak nějak od těch 15 měsíců. Od toho, co děti chodí, je může bavit ho vozit. Golfáče jsou v tomto suprové, že se s nimi dobře manipuluje. Větší pak i klasický kočárek.

Jen akceptuj, že je to něco, to tahá a s čím si chodí a blbne a nikoli že si nějak bude hrát s panenkami. Kluk v tom vozí knížku a autíčka.

merope
11. pro 2020

Jo a ještě mě napadlo - kočárek máme po neteři, ta ho dostala tuším ve 3 letech - a nikdy si s ním v podstatě už nehrála. Má staršího bráchu, takže auta, vláčky, LEGO, Minecraft. Toho bráchu golfky úžasně bavily ve dvou, chtěl k Vánocům kočárek "jako má u babičky" (tam je normální, golfky dostal od sousedky v těch 2 letech), ale prostě se to dalo až později a neteři a vlastně už nezájem.

Pokud jedno, tak určitě kočárek.

marketa_1983
11. pro 2020

Souhlasím s holkama. Určitě kočárek. Pejsek by po pár týdnech zůstal v koutě nevyužitý. Však mrkni na bazar, nabízejí se pejsci “jak noví” 👍 Jinak kočárek měl a pořad má větší úspěch u syna (4r) 😄

la_amanita
11. pro 2020

Taky bych řekla, že kočárek, syn si ho oblíbil zhruba v těch 15 měsících, jednu dobu jsme bez kočárku vůbec nemohli jít ven. Máme golfky z Pepca, jsou lehké, skladné a dobře se s nimi těm prckům manipuluje. Mají to jako takové chodítko, něco, co můžou tlačit. Že je to kočárek a v něm se vozí panenka, o kterou se stará, bych řekla, že pochopí později, ale i teď si s kočárem určitě užije.

merope
11. pro 2020

@marketa_1983 @la_amanita Ufff... to jsem ráda, že sem napsaly i maminky chlapečků a že ten náš není jedinej. Jo, kočárek na ven, k tomu jsme ještě nedospěli, když ho jednou chtěl vytáhnout, mi to bylo blbý (jako že kluk 😀 ) navíc teda venku mokro a tahat ho ty 3 patra, se mi nechtělo (důvod se vždycky najde, když mi to přijde blbý, že ano 🙂 ).

marketa_1983
11. pro 2020

@merope Malý si bere kočárek i ven, má i svoji panenku 😄. Vůbec neřešíme, bereme to tak, že se učí zodpovědnosti, že se učí starat se o někoho 💪 Za 25 let Vám řeknu, zda to mělo úspěch a zda je to podporující, starostlivý manžel a tatínek, který rád převezme domácí práce a starostlivost o děti a nebude se za to stydět 😍

jednaholkaa
11. pro 2020

U nas to same jako @elsy3, lehke golfky top hracka. S nicim jinym si tak nevyhraje. Jsou skladaci, takze jsem je brala i do Italie.. Pejska mame take, s tim si hrala vic tak kolem roku..

ekou
11. pro 2020

Mala dostala ba prvni narozeniny kocarek vc.panenky, ale vede u ni tatra :D. Ted to jen stoji v rohu. Co dite, to jiny zajem

zelenaesmolda
11. pro 2020

@atisak taky ten pes neni pro tebe ale pro dite

zelenaesmolda
11. pro 2020

@cherie24 moje dceru panenky nezajimaji vubec

any2any
11. pro 2020

Starsi dcera dostala kocarek a panenku na Vanoce, to ji bylo 15m a zamilovala se do nej hned, nedala jej z ruky. Mladsi dcerka dostala kocarek a panenku k 1. narozeninam, ale zajimal ji uz driv ten sestrin kocarek. 😁 Za me je to super darek od toho roku. Jasny, kazdy dite preferuje neco jinyho, to zjistis, az dcera darek dostane, no... 😉

maki90
11. pro 2020

@cherie24 mladší roční dcerka kočárek miluje. Používá ho teda trochu jako chodítko 😄ale s panenkou si fakt hezky hraje. Psa máme taky, po starší, ale kočárek boduje víc 😉

maki90
11. pro 2020

@marketa_1983 tak můj manžel měl v dětství taky kočárek i panenku a starostlivý a milující tatínek z něj opravdu je😁

izz76
12. pro 2020

@cherie24 Koupila bych oboje, pro takhle malou holcicku stačí malé golfky, za pár korun, časem větší kočárek..