Kdy jste dávali miminka do bazénku?

15. črc 2024

Holky kdy jste dávali miminka do bazénku? samozřejmě bez chlóru, prostě svůj bazének s vodou, teď v těch vedrech nechodím ani ven protože je malej hned spařený, táhne mu na 4 měsíce, myslíte že bych mohla na zahradě napustit bazének a nechat ho v tom aby se osvěžil? Popřípadně jakou teplotu? Moc děkuji🍀

areh
15. črc 2024

Mám podzimní děti, takže jsem dávala až po půl roce. Ale klidně bych pár cm do bazénku napustila a nechala ho tam se chvíli plácat.

malytlustyhroch
15. črc 2024

Vanicka nebo bazenek to vyjde na stejno, hlavne furt hlidat a zadne prime slunce. U nas aspon macime nohy v koupelne v tomhle vedru.

irmamala
16. črc 2024

A proc bys nemohla, vzdyt je to stejne jak ve vane ne? Ja jsem teda krkavci matka ale mame veliky chlorovany bazen a chodim do nej s malym 4M uz mesic a je v cajku😀

kokoska29
16. črc 2024

A proč ne? Jak píšou holky výš je to úplně stejné jak vana 🤷 dcera loni měla když začaly vedra 3 měsíce... V bazénku byla furt. Napustila jsem ji trochu vody, dala ji tam gumové kachničky, různé knížky a hračky a ona se tam na bříšku cachtala.

misha31
16. črc 2024

A proc ne, mame doma veliky, jen ho potom oplachnu jeste cistou vodou. Malymu je 6 mesicu, ale nozky tam mel uz ve 4m

konidana
16. črc 2024

V pul roce se rachala v rybnice. Na krajicku na pisku v 10 cm vody

cilkat
16. črc 2024

Do toho malého nafukovacího úplně stejně jako třeba do vaničky, ne? Vzásadě do teplé vody...
Prvorozený je podzimní, takže bazenek měl až v nějakých osmi měsících - dřív to nemělo cenu... a to už se v něm aktivně sám ráchal (jako že měl 5 cm vody a já seděla vedle, ale neměla ho na rukou). Druhorozený je dubnový a v červnu s náma byl u moře a samozřejmě i v moři (u mě v naručí).

janule0123
16. črc 2024

Já sem dávala až seděli ..jinak me to přišlo takový nešikovný 😀

95newmommy2020
16. črc 2024

Ve 4 měsících. 😄 Teď jsem to dohledala dle fotek.