Holky, prosím, chtěla bych dát šestiletému jednoduchou karetní hru jako dárek ke konci škol.roku. Mame Uno, Dobble, někdo tu zmiňoval Blafuj. Co máte oblíbeného, aby to bylo zábavné a ne moc složité? Děkuju!
@2veverka megatrumf bagry - cena velmi nizka ale zabava na hodiny 😁🙈 Nehrajem teda kvarteto ale klasickou kartickovou prebijenou. Mame teda ze stejne serie jeste Traktory a ty mi prijdou hur hratelne, to rozlozeni vlastnosti je tam takove min zabavne.
Jinak mi prijde super hra Duch, ale neni 100% karetni a jeste jsem ji nezkousela na detech, jenom na manzelovi.
My mame radi Cink. Vykladas karty a kdyz je na stole pocet 5 stejneho ovoce,tak musis cinknout Nekdo ma na karte napr.2 banany,tak dalsi musi mit 3 banany. Dost se u toho nasmejeme...
@malytlustyhroch ten Duch mi přijde fajn, jsou pěkné i obrázky? A není to trochu jako Dobble?
@2veverka teď nám tu právě hodně frčí Kdo to byl?
@bousovka007 a na jaky věk to je?
@2veverka je to hodne jak Dobble, ale trochu jiny schopnosti se zapojuji, protoze v Dobble drtim manzela ja a v Duchovi me teda dost drtil on. Ale v principu je to hodne podobna hra.
Obrazky jsou asi takovy jako na krabicce, takovy jednoduchy schematicky aby se to dobre hralo. V Dobble ti staci postreh a rychlost v Duchovi potrebujes navic dost rozvaznosti a sebeovladani.
@2veverka Moje zlato nebo Spící královny
Urcite Spici Královny! Je uz i dvojka, ale začala bych jednickou. A co Cerny Petr?
Moje děti 4 a 7 baví solo 🙂 i my s manželem si rádi zahrajeme.
@malytlustyhroch hm, to je zajímavé
@leilinka1234 super, kouknu na to
@fifinka2020 Holky, a ty Spící královny baví i kluky?
@g_m
@2veverka oficiálně od 6, ale hraje to s námi i dítě 4 roky. Jasně, nezvládne to hrát úplně nezávisle a úplně to nedomyslí, ale moc ho to baví
Doodle bugs
Dcerka frci klasicke prsi 😎