Myslíte že pejsek floppy je vhodný dárek k 1. Narozeninám? Má spousta hraček a fakt nevím co. Dostane tříkolku, odrážedlo a napadl mě ten pejsek. nEBO POKUD MÁTE JINÉ NÁVRHY BUDU RÁDA
Hm, to jsme asi krkavci rodice, nas dostal k prvnim narozeninam hracku do vany za tri stovky 😉. Nejakn am prislo zbytecne zahrnovat ho velkymi dary...
My koupili co bylo potreba, autosedacka a golfky - velke vydaje. A tak dcera dostala uz jen male golfacky asi za 200 a byl to nejlepsi darek co mohl byt. Babicka pak dala jedli balicek (susenky, nutrilon atd).
@monaluza 🙂 Tak nějak podobné to bylo u nás... Plastový bubínek s paličkami, který si malá moc přála 😉 a v tomto duchu jsme pokračovali i následující narozeniny...Vlastně i Ježíšek je u nás takový skoupý, jen dva dárky🙂 Co se ale Floppyho týká, myslím, že to není špatný dárek. Také jsme si ho s malou v obchodě prohlížely a přemýšlela jsem nad ním, protože máme doma velkého psa, kterého bych venčila já a malá by měla svého🙂
Pejska Floppyho dostala k 1. narozeninam nase dcerka. Jelikoz samostatne jeste nechodi, moc zajem o nej nema. Sem tam ho vsede popotahne za voditko, sem tam kdyz stoji u nabytku ho na voditku houpe ve vzduchu ale jinak nic moc. Rekla bych, ze je to dobry darek pro prcka, co uz sam chodi. Mnohem vic se male libi hraci piankoa stavebnice. 🙂
Dcera slavi v unoru rok a taky mame koupeneho floppyho 😀 ma rada pejsky tak snad zaujme a nebude se bat. Babicka ma kostky megabloks, pry hodne zaujmou deti. 😉
Jestli ma rada psiky, tak urcite. U nas to na vanoce sklidilo velky uspech ;)
U nás největší úspěch měla hračka - jezdící dřevěná na tyči🙂 Jinak super je kouzelné pero Albi a pak ještě velký Geomag Baby.
U nás měla veliký úspěch skluzavka 🙂 Přes léto jezdil do bazénu, teď jí má doma v pokojíčku 🙂