Zdravim maminky. Muzete se se mnou prosim podelit o sve zkusenosti s plastovou nebo drevenou detskou kuchynkou? Chci koupit 18 mesicni dcerce na Vanoce? Ale nevim, kterou vybrat? Jestli plastovou obycejnejsi a nebo uz bytelnejsi drevenou, ktera by mohla vydrzet par let 🙂. Mete zkusenosti? Dekuji moc
A muzu se zeptat jakou znacku? Mam par tipu, ale nastavitelne nozicky jsem asi nikde nevidela..
Budeme kupovat z Ikea, je tedy na nás dost drahá, ale je to velký dárek od prarodičů z obou stran a po těchto kuchyňkách je velká scháňka, takže se pak dají klidně i za 2000 prodat.
My koupíme dřevěnou. Buďte v IKEA nebo necháme udělat u známého truhláře. Ale ještě máme čas, naší slečně je teprve půl roku.
Téměř před rokem dostal náš teď již 2,5letý syn kuchyňku od prarodičů.Má ji u nich ale myslím že je to značka Bosch.Je plastova ale jsem radši protože ji už tolikrát polil že nevím jak by to snašela dřevěná.
Drevena 🙂
@popelka1984 To bude asi nástupce Polreicha. Jak se tam otáčí, šikulka. 🙂
@babanci jojo ta polivečka byla moc dobra ale nádobí musela mýt maminka
Mockrat vsem dekuji. Nakonec vyhrala drevena od firmy Woody je asi stejne draha jako z Ikey a pro malou barevnejsi. Co neni barevne se ji totiz nelibi. Setkala jsem se s tim, ze plastove praskly a jsou dosti nestabilni:(. Takze plastova se koupi za 200 stovky k babicce a bude vystarano. Snad to byla dobra volba. A maly je uzasny, kuchynka je doopravdy darek pro vsechny deti🙂.
Tak já budu kupovat dřevěnou, s nastavitelnými nožičkami, mám jí v plánu i pro druhé dítě a i pak se dá ještě prodat, nad plastovou jsem ani neuvažovala, hlavně se mi plastové hračky prostě nelíbí.