Jaký kočárek pro panenku ocení roční holčička?

pajulka855
2. čer 2017

Prosím poraďte, jaký kočárek pro panenku je nejlepší pro roční holčičku a jaký pro rok a půl starou? Myslím plastový, golfáč nebo klasickou korbičku? Nebo odkdy je vhodná korbička pro panenky? Vůbec se v tom neorientuji. Děkuji

novamamina
2. čer 2017

@pajulka855 Já teda ještě žádné dítko nemám, ale myslím si, že je to asi v podstatě jedno a ocení všechny 🙂
Asi bych pro roční, i pro rok a půl starou vybrala klasickou korbičku. A to proto, že si myslím, že golfky se jí budou převracet. Korbička by mohla být stabilnější. Ale jak říkám, jsem laik 🙂

mku
2. čer 2017

My jsme dali dceri k rocnim narozeninam neco na tenhle zpusob https://www.zbozi.cz/vyrobek/baby-mix-sportovni... (uz je to 10let 😲 ) vyhrala si s nim jeste v prvni tride... v tom roce slouzil i jako choditko, mela a nim super stabilitu.

nafuka
2. čer 2017

mám holčičku nedávno 19 měs., pořídili jsme jí kočárek s korbičkou. Když jí tam dám panenku, vyhodí ji z kočárku, vyhodí i dečku, obrátí kočárek a protáčí kolečko. 🙂

mandala
2. čer 2017

V jednom roce je to úplně jedno, bude s tím chodit 2 minuty než ji to přestane bavit, nechala bych to, až trochu odroste, ale je to pouze můj názor, třeba někdo má jiný 😉