Dobré ráno,
prosím o pomoc, radu nebo nápad, co koupit holčičce k šestým narozeninám.
Je to dcera mé nejlepší kamarádky, kterou mám moc ráda a chtěla bych jí koupit něco,
co ji udělá velkou radost. Původně jsem chtěla koupit aktovku do školy, ale tu už mají ..
... tak teď vůbec netuším, čím bych ji mohla potěšit a narozeninky se blíží...
Děkuju za odpověďi.
Nebetka
Píšeš aktovku do školy, to znamená, že bys investovala tak kolem 1000-1400Kč? 😉 U nás jsou už dlouho oblíbené Littlest Pet Shop - zvířátka a k nim různé doplňky. Mají pro ně např. "domečky" a pak všechno od My little Pony 😎 .
Nebo jestli má holčička ráda Barbíny, tak tam se taky meze nekladou. V tomhle věku mají taky hodně rády různé plyšáky.
wewewe.sparkys.cz/my-little-pony
wewewe.sparkys.cz/littlest-pet-shop
Taky to můžeš nakombinovat... něco na sebe třeba ze Zary, HaM, Reserved a k tomu nějakou dětskou knížku.
Ja jsem kupovala pro holcicky na tento vek treba nejake nausnicky, retizek nebo proste neco na paradeni. Nebo co neco do vlasu-celenku s kaminkama? Oni ty holcicky se pak citi uz dospele, myslim, ze tohle se libi kazde. Nebo klidne i to obleceni. Nebo ja koupila treba parfem v DM-essence. Je to pro takove male holcicky a krasne voni, neni ani drahy.
Pak jeste vim, ze ted frci Monster High -ty hnusne barbiny 😀 Jsou sice hrozne drahe, ale na netu jsem je videla i za 300-400kc. Tezko rict, co ma rada... Nebo DVD?
Já jsem neteři vymyslela k 6 narozeninám hodinky.Ikdyž je ještě neumí, ve škole se je určitě naučí a pak je bude potřebovat.Teďka dělají pro holčičky tak nádherné
Ženicha, ideální čas domluvit sňatek dětem dopředu 😀 😀 😀 V šesti letech si ještě nechá vnutit váš názor 😀
my budem kupovat tašku do školy, nějaké LPS-miluje je, oblečky...
můžeš korálky, Lego, Barbie...
Co třeba něco takového?
http://www.hrackarna.cz/fisher-price-mluvici-pe...
Dcera taky moc chtěla panenku Monster High, s pohyblivými klouby, ale ta cena je příšerná. Nakonec jsem jí pořídila k 6. narozeninám tutu: http://www.hrajmesi.cz/panenky/101-panenka-dark... Vypadá jako Monstr high ale je za pár korun.
Ještě nějaké tipy? 🙂
a co třeba taneční koberec?
V tomto věku už bývají holčičky velké parádnice 🙂, co třeba vybrat nějaké hezké letní šaty a k nim třeba doplněk do vlasů 😉