Prosím poraďte jaký dárek koupit dvěma klukům, jeden bude mít 10 let a ten druhý 14 let.
Pro staršího kosmetiku, něco fešáckýho na sebe , DVD s oblíbeným filmem, třeba i lístek do kina pro něj a ještě další osobu na nějaký film o kterým víš, že se mu bude líbit, knížku, předplatný časopisu, něco podle jeho zájmů .... A mladšímu dle momentálních zájmů, nevím co teď mezi školákama frčí, ale určitě víš po čem jeho dušička prahne 🙂 Někdy to má Ježíšek těžký, ale vždycky si nějak poradí 🙂 Tak hodně štěstí
My ted koupili 3d puzzle, jsou od 10let a vypada to na super zabavu
V Lidlu mají teď vrtulník na dálkové ovládání za 590 Kč, známá bude kupovat pro svého 11ti letého vnoučka. 🙂 Je v prodeji od čtvrtka.
Teď jsem to řešila se ségrou... Říkala flashku, pc hry, puzzle, merkur, předplatné abc, vstupné do zábavného centra atd...
Ale nejlepší je to zkonzultovat s rodiči těch dětí, nápadů jsem měla, ale většinou to nebylo to pravé ořechové nebo už to mají/budou mít pod stromkem.
Pro staršího bych vymyslela nějaký dárkový poukaz - jak někdo píše výše - do kina nebo třeba do jeho oblíbeného obchodu, třeba s pc hrama, a tak.
My pro 13 letého syna jsme koupili knížky, flashku k pc, 3D puzzle, kosmetiku
a pro 10,5 letého syna knížky, puzzle 1000+, závodní pc hru
Nene!!!!žádný dárek neni
...
Ja bych se chtela zeptat na to co bych koupit svému idolovi k Valentýnu aby ho to potěšilo? Prosím odpověď rychlá 😉 😀
Mně je 18 a nevim co si mam vybrat k ježíškovi mě je jeste min ale nechci aby tu byli naci pedofilove a uz asi bych chtel x box 360 😵
To je super, díky moc za tip, konečně si budou moc kluci vyzkoušet hru v reálu 🙂
Já jsem nedávno kupovala 15-letému bráchovi k narozeninám telefon od Huawei a nemůže si ho vynachválit 🙂
zeptej se jich, ne na internetu, nikdo cizí to nebude vědět líp, než oni....co si přejí.-).
(jakoukoliv hru, deskovou, puzzle 500+, poukázku do aquaparku, pokud mají koníčka, záliby....něco k tomu, knížky - plná knihkupectví, vtipný trička s nápisem, který vymyslíš, mega autodráhu, nějakou kosmetiku - jakože pro velký chlapy....já nevím, ale těch variant je tolik....stačí myslet, ale ono je asi jednodušší napsat otázku 😀 😀 😀 .