Přemýšlím, jakou panenku koupit pro 2 holčičku. Na trhu toho je opravdu hodně a tak by mne zajímalo, co jste pořídili, nebo se Vám líbí a budete pořizovat Vašim dětem a z čeho mají vaše děti radost......Přemýšlím o chodící panence Baby alive......ale taky se mi líbí chodící panenka Adélka, ale na tu není moc reklam a tudíž nevím, jak chodí a jak pořádně vypadá. Budu ráda za každý příspěvek. Děkuji
Souhlasím s #veruska007, když byly dcery takto malé, tak hledaly panenky spíš menší, nebo tak akorát do ruky s měkkým tělíčkem a dlouhými vlásky. Postupně jak rostly, tak se jejich vkus začal tříbit, pak upřednostnovaly teprve to příslušenství okolo. S panenkami si hrají dodnes, starší dostala ještě v loni k vánocům panenku Adélku, ne tu chodící, ale mluvící, teprve zhruba od těch 6 let si s panenkami opravdu vyhrály, hrají si na maminky, strojí si je, starají se o ně. Z mých zkušeností - myslím, že by stačila úplně obyč. panenka, někdy jednodušší hračka udělá větší radost, než ta, která má sto funkcí. 😉
Taky souhlasím s tím, co psaly holky...i když u nás to bylo v něčem trošku jiné....moje obě holky si nejvíce oblíbily ne s vlásky, ale miminko. Jinak parametry také - menší, bez funkcí, látkové tělíčko. Já se v těch značkách moc nevyznám, co píšeš, my máme Anabel, ale ten typ se jmenuje My first baby Anabel (te´d nevím, zda jsou tam dvě l?), . Je to pro malé děti, nic nedělá, ale starší dcera si s ní občas hrála snad ještě loni (je jí 12) a mladší si ji také nejvíc oblíbila mezi vším, co máme už doma.
Llorens....mrknete na heureku, mají miminka i panenky ...některé dělají zvuky jiné ne a přijatelná cena .....a jsou nádherné.
Dcerka si ve dvou letech vybrala panenku Annabelle. Má ráda panenky co jsou jako miminka a nechce, aby panenka chodila. Ta její hýbe rukama jako miminko.
https://www.mall.cz/panenky/babyannabell-ospala...
My jsme kupovali měkkou panenku miminko, s mrkacíma očima - to se malé hodně líbilo na návštěvách a mluvící, což se líbilo hlavně mně, ale i pro ní se stala víc zajímavou...dostala pak i další panenky, s vlásky, látkové, ale s touhle jedinou si hrála a hraje. Ona si totiž nejvíc hraje s autíčky 😉 že ji panenka zaujala, je co říct. Kupovala jsem ji v Dráčiku, není značková, je to napodobenina těch značkových panenek. Pro začátek ji to stačí 😉
Máme měkkou Chou Chou a dceru vyloženě rozčiluje, jak je taková neforemná a plandavá 🙂 Nemůže jí posadit. Takže k vánocům plánuju koupit Baby Born. Sice ještě ty všechny funkce nevyužije, ale líbí se mi jak vypadá, ideální velikost a funguje bez baterií. A myslím, že za relativně dobré peníze hodně muziky 🙂
Holky děkuji za Vaše příspěvky, Baby born je moc hezká, ale přesně, podle mě má moc funkcí.....ještě jsem objevila panenky, vypadají jak reálné a mají hadrové tělíčko od firmy Nines. Nemáte někdo?
Dcerka slaví za pár dní dva roky. Panenky ji chytly tak posledního půl roku. Je to malá raubířka. U panenek nejvíce ocení pěkné dlouhé vlásky (ne z vlny), velká očka s dlouhými řasami (ne zavírací, to by ještě zničila). Preferuje panenku velkou cca 40 cm, lehkou, s měkkým tělíčkem. Těm serepetičkám okolo (lahvička, nočník, převlékací šatečky) zatím vůbec nedá. Leda tak kočárek. Dcerka má zatím panenky 3 + 1 miminkovskou na kočárek od Lamaze. Nejvíc si vyhraje s panenkou z Tesca, v akci stála 60,-, s dlouhými vlásky, plastovým tělem a ručkami, jinak měkká z látky. Chodící panenka mi pro tak malou holčičku přijde ještě brzo.
Na dovolené jsme byly v penzionu s dětskou hernou, panenek tam byly desítky. Popis je dle toho, jaké panenky si dcerka vybírala.