Zdravím všechny a přeji krásný a úspěšný den 🙋🏼♀️🍀
Potřebuji poradit. Chceme dceři ( aktuálně rok) na Vánoce koupit kuličkovou dráhu a já se rozhoduji mezi dřevěnou ( Trihorse/ElisDesign) a od Connetix.
Původně jsem chtěla ten Connetix že by se pak postupně dokupovala rozšíření a později stavebnice ale kozkám že ta kuličková dráha je 3+, patrně asi kvůli velikosti kuliček. Tak teď váhám jestli tu dřevěnou nebo od Connetixu.
Díky za zkušenosti a rady ☺️
Trihorse.. ale koupila bych rovnou uz tu vetsi 🙂 my mametu mensi od 1 roku a vsechny deti co prijdou na navstevu k ni hned leti i kamosky 7 leti takze verim ze zabavi vazne na dlouho
@dianawonder máme trihorse a jak se píše výše vyhraji si u ní malé prtata i větší a to máme jen tu menší. Dcera ji dostala k 1 roku a pak i syn si s ní hrál a to byl mladší
Taky máme trihorse a super máme ji už rok a pořád je dost zadana
Ta trihorse je nádherná! Viděla jsem na vlastní oči skoro pěstní souboj dvou 40letých záchranářů o to, kdo si první pohraje🤣 pro roční dítě ideální. Pro třílete bych šla do connetixu, pro větší do gravitraxu
Taky máme trihorse a doporucuji, máme tu menší,ale nebala bych se ani té větší.ale i ta mala stačí a vyhraji si s ni i větší
@dianawonder díky všem ☺️ Koupíme teda tu Trihorse a Connetix až příští Vánoce
Trihorse. Obě děti si s ní hrají často do teď (4 roky a 2 A3/4)
Connetix je celkove fakt az pro starsi deti. Nas dostal connetix stavebnici az ve dvou. Drevena kulickova draha je super, mame taky, ale kdyz byl mensi tak jsme mu ty kulicky do ruky nedavaly, aby je nedal do pusy.