Jakou koloběžku pro šestiletého?

hojda
18. bře 2015

Poradíte ověřenou koloběžku? Požadavky : pro 6-leté dítě, lehká, skládací, nastavitelná výška. Nechceme zbytečně drahou, tolik toho na ní zase nenajezdí a zase ne nějakou fórovou, která se hned rozpadne, prostě nějaký zlatý střed.

Díky

radka35
19. bře 2015

obávám se,že budˇbude lehká a skládací levnější a méně kvalitní,nebo pořádná kvalitní a drahá.Máme lehkou skládací z obchoďáku a stačí.Máme i větší,pořádnou a ta je pro prcka ještě velká.

krystalka
19. bře 2015

My jsme synovi v necelých 4 letech kupovali tu kovovou skládací ve Sportisimu asi za 700,- , tuším že to byla značka Arcore a udělala dobrou službu, ale jakmile ve školce vyzkoušel ty větší koloběžky s nafukovacími koly, tak chtěl k 5.narozeninám přesně takovou...tak jsme vybrali Yedoo Two a je moc spokojený, má taky nastavitelná řídítka a nosnost do 100 kg, takže občas se svezu i já....jinak i ta kovová skládací měla nosnost 100 kg a nastavitelná řídítka a jezdila jsem na ní taky 🙂 . Syn teda na ní jezdí dost, střídá to s kolem, ale koloběžka je i po 2 letech pořád hodně používaná 🙂 ....a na rozdíl od kola může i s tou velkou koloběžkou do autobusu 🙂

diamanta
19. bře 2015

my koupili k Ježíškovi myslím Brother tornado. Má kola 16ky, kluk je asi 123 cm vysoký. Jako...vypadá velká, ale na druhou stranu mu vydrží. Ta s kolama 12 by byla za rok malá. Spíš lituju, že jsme nemohli sehnat přední kolo 16 a zadní 12 to by byl ideál.

myskin
20. bře 2015

Taky řeším skládací koloběžku. Z toho co jsem dohledala se mi nejvíc líbí Micro Flex Air nebo o něco levnější Micro Flex. Chci koloběžku skládací, ale kvalitní, tahle má větší kolečka. Už jsem viděla pár držkopádů na skládacích kolobrndách s malýma kolečkama. Dcera má u babičky velkou koloběžku Puky s nafukovacíma kolečkama a domů kvůli převážení autem řeším skládací. Na 99% jsem rozhodnutá pro Micro Flex Air, cena není lidová, ale když už tak už.

rita13
Odpověď byla odstraněná
Zobraz