Jakou klouzačku na zahradu vybrat?

luciklim
31. bře 2019

Zdravim, radi bychom poridili synovi skluzavku na zahradu, ale nemuzeme vybrat- z navstev hrist a koutku jsem zjistila, ze neni klouzacka jako klouzacka 🙂 nektere maji tak blby sklon..proto by me zajimalo, zda nevite, jestli nejaky z vetsich obchodu nema vystaveno vice klouzacek, kde by se dali vyzkouset. Popripade, s jakymi jste vy spokojeni. Synovi je 16 mesicu, ale nemusi to byt nutne mimi klouzacka 🙂 Dekuji za pripadne tipy.

barumat
31. bře 2019

Doma na zahradě máme takovou střední od Smoby, a jezdí hezky, ani moc, ani málo. Ale brzo by začala být malá a to to fakt není ta mimi malinká. U hospody na zahrádce tu mají vyšší Smoby (už s takovým jako dojezdem) a ta dceru bavila víc, přece jen je to větší dobrodrůžo. Ve dvou letech už tam lezla a jezdila sama, i po břiše. Sklon ok, dojezd stačil, přitom to svištělo hezky, dceru to nenudilo.

ronja55
31. bře 2019

My máme tuhle. Synovi je 18 měsíců a jsme s ní maximálně spokojeni. Syn si na ni vyleze sám a i se sklouzne. Má dobrý sklon a hezky jede.

http://www.obchod-3mh.cz/skluzavky/buddy-toys-s...

tratatundra
31. bře 2019

Mame tuto. Jezdi na ni čtyřletá i 17 měsíční. https://t.akcniceny.cz/akce/carousel-skluzavka-...

kittyy17
31. bře 2019

Koupili jsme jenom 3 m skluzavku a položili ji do svahu. Žádný žebřík, není kam spadnout, nanejvýš se můžou skutálet z kopce 😎

luciklim
autor
1. dub 2019

Dekuji za tipy 🙂