Ahoj holky,
syn bude mít v červenci 2 narozky a přemýšlíme s mužem o tom, že bychom mu pořídili kolo/odrážedlo.
Můžete poradit, jaké je dobré?
Vím, že hodně diskutované je first bike, ale je šíleně drahé. 🙂 Samozřejmě chceme, aby bylo kvalitní, ale myslím si, že se dá určitě sehnat i kvalitní kolo/odrážedlo za méně peněz.
Budu ráda za jakékoli rady a tipy. 🙂
Díky
@tobihosue Vybírala jsem dle Dtestu, tam vyhrály odrážedla Davídek, Firts Bike a Specialized Hot walk 😉
Koupila jsem FB, líbil se mi designově, syn je malý, takže na něm začal pořádně jezdit až ve 3,5 letech 😀
Ještě tam docela dobře vyšlo Yedoo (od těch mám dospěláckou koloběžku a materiálově super)
malá dostala Yedoo tootoo C
Mame Davidka - z druhe ruky a maximalne spokojeni - synovi jsou dva roky a 4 mesice
Všem děkuji za tipy a rady... 🙂 určitě to s mužem probereme a koukneme... Už si s tím lámeme hlavu cca 2 měsíce... Sice ne dostatečně, protože nás zaměstnává svatba, ale 2 narozeniny našeho zlatíčka jsou také velká událost, tak to nechceme zanedbat... 🙂 Takže všem díky... 😀 😝
@tobihosue - my jsme měli koloodrážedlo JD Bug - bylo lehounké, syn ho měl asi od 2,5 let a měl ho moc rád, nedaly se mu úplně protočit řídítka..., měl ho asi do 4 let, pak jsme ho ještě skvěle prodali, nebyl s ním jediný problém...kupovali jsme ho tenkrát ve Sportisimu asi za 1200,- 🙂
Tak jsem to všechno prolezla a pročetla a zatím 2 typy... Skibi a Yedoo tootoo B nebo C.. Tak prodiskutujeme... Ale mě se asi nejvíc zamlouvá Yedoo a cenově je i ucházející...
@tobihosue Ahojky, právě řešíme úplně to samé. Synovi budou v srpnu dva. Docela se mě zamlouvá odrážedlo Yupee 🙂