Dobrý den, začala jsem s dcerou chodit na kroužek, kde potřebuje nůžky a pastelky (nebo voskovky). Je jí 1,5 roku. Můžete mi prosím doporučit jaké jsou nejvhodnější? I třeba značku? Děkuji 🙂
za me teda pastelky tyto http://www.papirovyobchod.cz/produkty/pastelky-... nekazi uchop..
Souhlasím s kulatou špičkou,taky aby byly nůžky menší,ať je může chytit,jen si myslím,že jí to moc k ničemu nebude,protože si neumím představit tak malé děťátko,jak stříhá s nůžkama... Jinak pastelky Maped,mají krásné barvičky,jsou poměrně nelámavé a existují i jumbo,které jsou tlustší,právě pro menší děti,ale tím třeba myslím děti v 1.třídě,aby jim to šlo lépe,mi pořád tak nějak nesedí ten věk rok a půl. To opravdu existuje nějaký kreativní kroužek na výrobu čehokoliv pro batolata??
nůžky obyčejné malé dětské, kulatá špička, ještě bez rozdělení zda pro praváka či leváka, pastelky či tužky trojboké ale slabé, tlusté se jim špatně drží, ani učitelky u nás ve školce je nedoporučují pro předškoláky. trojboké ano ale slabší. Značka je asi jedno. Poradila bych se v papírnictví.
dekuji všem za rady. moc mi to pomohlo.
Jak bylo psano, pastelky znacky Maped. Oproti ostatnim nechutne drahe, ale opakovane se mi potvrzuje, ze se oproti jinym lamou skutecne minimalne.
To musí být bezva takový kroužek 😀 jinak pastelky maped!!! Máme doma a nádherné barvicky syté... měli jsme i jinou značku a tenké, ale úplně na h... letěly do koše 😁😁😁
Nůžky určitě z kulatou špičkou a pastelky nejlépe trojhrane lépe se jim drží a nekupovat levné hůře malují a pak musí Ditko hodně tlačit