Jaké odrážedlo typu Enduro motorky pro roční dítě?

zee
1. zář 2015

Ahoj maminky. Chystám se koupit odrážedlo synkovi k prvním narozeninám. Z diskusí, které tu byly jsem pochopila, že nejlepší je obyčejné enduro. Nicméně nevím jestli si mám dát na něco pozor, pochopila jsem, že jsou různé výšky, chtěla bych aby bylo bezpečné a když bude navíc hezké tím líp 🙂. Objednávat ho chci z netu - nemám čas shánět osobně po obchodech. Za tipy nebo prověřené modely budu ráda.

veliisek
1. zář 2015

Za me nejlepsi odrazedlo puky. Syn se ho nechce vzdat ani ted to ma skoro 2,5.

mysonek
2. zář 2015

My kupovali obyčejné Enduro a spokojenost. Je levné a přijde mi dobré. A hlavně je hodně lehké, což je velká výhoda, protože u takhle malého dítěte ho budeš hodně nosit. Dělají 2 výšky, my kupovali to malé, v roce sotva dosáhla na zem, to bylo na podzim, na jaře už jezdila krásně. Teď jí budou 2 roky a už jsme pořídili koloodrážedlo, ale zatím jí to něm moc nejde, tak stále jezdí na enduru. To velké Enduro je psané až od 3 let.

terkaz
2. zář 2015

Pro rocni dite male Enduro 😉

kocour1
2. zář 2015

Určitě to chce něco, kde bude nízko sed...to klasické enduro nejmenší velikosti je jedno nejnižších, co prodávají. Má dobrou stabilitu a děti se na něm většinou naučí velmi dobře jezdit...mají ho všechny děti a tak je to sranda, protože jsou takový malý motorkářský gang🙂...Já jsem od tchánovců dostala k roku to střední a musela jsem právě kupovat ještě to menší...to střední jsme pak vyměnili za pár měsíců ježdění a bylo to dobře, protože to dceru rozvíjelo a pak velmi brzy zvládla i koloodrážedlo...takže já bych určitě koupila klidně to levnější a spíše navazovala dalšími vyššími modely, aby se dítě dál a dál posouvalo🙂.

kopeckovaa
21. zář 2015

my jsme doma nadšení s odrážedla ze dřeva od Early rider http://www.cyklospeciality.cz/early-rider/ , je tom stylovka, sice jsme si museli pár stovek připlatit, ale stálo to za to🙂