Ahoj maminky. Chystám se koupit odrážedlo synkovi k prvním narozeninám. Z diskusí, které tu byly jsem pochopila, že nejlepší je obyčejné enduro. Nicméně nevím jestli si mám dát na něco pozor, pochopila jsem, že jsou různé výšky, chtěla bych aby bylo bezpečné a když bude navíc hezké tím líp 🙂. Objednávat ho chci z netu - nemám čas shánět osobně po obchodech. Za tipy nebo prověřené modely budu ráda.
My kupovali obyčejné Enduro a spokojenost. Je levné a přijde mi dobré. A hlavně je hodně lehké, což je velká výhoda, protože u takhle malého dítěte ho budeš hodně nosit. Dělají 2 výšky, my kupovali to malé, v roce sotva dosáhla na zem, to bylo na podzim, na jaře už jezdila krásně. Teď jí budou 2 roky a už jsme pořídili koloodrážedlo, ale zatím jí to něm moc nejde, tak stále jezdí na enduru. To velké Enduro je psané až od 3 let.
Pro rocni dite male Enduro 😉
Určitě to chce něco, kde bude nízko sed...to klasické enduro nejmenší velikosti je jedno nejnižších, co prodávají. Má dobrou stabilitu a děti se na něm většinou naučí velmi dobře jezdit...mají ho všechny děti a tak je to sranda, protože jsou takový malý motorkářský gang🙂...Já jsem od tchánovců dostala k roku to střední a musela jsem právě kupovat ještě to menší...to střední jsme pak vyměnili za pár měsíců ježdění a bylo to dobře, protože to dceru rozvíjelo a pak velmi brzy zvládla i koloodrážedlo...takže já bych určitě koupila klidně to levnější a spíše navazovala dalšími vyššími modely, aby se dítě dál a dál posouvalo🙂.
my jsme doma nadšení s odrážedla ze dřeva od Early rider http://www.cyklospeciality.cz/early-rider/ , je tom stylovka, sice jsme si museli pár stovek připlatit, ale stálo to za to🙂
Za me nejlepsi odrazedlo puky. Syn se ho nechce vzdat ani ted to ma skoro 2,5.