Nemáte někdo tip na nějaké hračky pro 9 měsíčního chlapečka? Děkuju
Já jsem koupila dceři hrací stoleček od Chicca a hrozně se jí líbí. Stojí u něj, mačká, mlátí nebo skládá kostky a je spokojená.
Che, che, tohle taky řeším, protože našeho malého zajímá vše, co není hračka... chrastítka atd. už ho moc nezaujmou. U nás teď frčí vařečky, umělohmotný cedník, hřeben, růžová lžíce na boty, ovladač na TV, prázdná petlahev (samozřejmě umytá), prostě všechno jen né hračky 🙂) Tak nevím, co mu přinese Ježíšek k Vánocům, asi sadu vařeček 🙂 Lego Duplo ho zajímá, jen dokud ho všechno nevyhrabe z krabice a když je všechno venku, tak už ho nezajímá 🙂
@med U nás taky ještě kolíčky na prádlo a cokoli je ve skříňce, v šuplíku nebo jiném zavřeném místě, které se naučil otvírat. Jo a obsah všech tašek a kabelek 🙂 Takže mám teď velkého uklízecího pomocníka 😉
Jinak se nám osvědčila taková ta klasická hračka - barevný kelímky, který se dávají do sebe a dá se z nich postavit věž. S těma si docela vyhraje - dává je všelijak do sebe a nebo do nich dává další věci.
cokoli co dělá rámus 🙂 máme hudebního slona od Taf Toys, tak to docela; jinak kyblíky; propisky;role vánočního papíru; obrovskou službu dělají prázdné krabice;... a koulodráha, ale to je hračka primárně určená pro kočky 😀
@kathy.skal 😀
u nás měli úspěch clemmy kostky, pak auta, od FP mluvící hrnec, vkládací kelímky