Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o radu. Vánoce se blíží a u nás bude poprvé chodit Ježíšek. Synovi bude po svátcích deset měsíců, takže trošku tápu, co mu takhle s předstihem koupit. Hračky pro úplně malá miminka už ho moc nezajímají (krom chrastítek). Zvažuji, že mu koupím xylofon a případně bubínek (hrozně rád do všeho bouchá). Ale další nápady nějak nepřichází. Poradíte, prosím?
@fillipepi Xylofon máme, to je dobrá hračka. Jinak je to jedno, v deseti měsících ho stejně nejvíc bude z dárků zajímat balicí papír a stužky a možná se pokusí strhnout na sebe stromeček. Náš dostane odrážedlo, ačkoliv ho reálně využije až na podzim, do té doby předpokládám, že bude zkoumat výplet kola 🙂
Ahoj,taky jsem to řešila,malá bude mít 8,5 měsíců a na radu od jedné maminky z koníka jsem koupila kouzelný kohoutek od yookidoo. Už ho mám doma a je nádherný 🙂 mají tam i jiné hračky a krásné 😉 jinak dostane pyramidu z kelímků,pak s kroužky jak dáváš na sebe,pak můžete ten hrnec a dáváš tvary do něj 🙂
Moje si v tomto veku zacinala hrat s kostkama - je dobre koupit ty vkladací dle tvarů jak píše @ellen85 V tomhle veku je bude davat treba do krabice, vsude s nima furt lezla...
Ta pyramida drevena z ikey ale vede. Sice tak od 10ti mesicu, ale hrala si s ni i predtim akorat to na to nenandavala. A hraje si s tim stale, ma 14mesicu
tak jsem ti vyfotila pár věcí, co dostal malý loni k ježíšku - bylo mu v tu dobu 8 měsíců...a jsou to zatím stálice - se vším si vyhraje doteď 🙂 skládačky skládá, pěnový kostičky už jenom nebourá, ale krásně staví na sebe, na mašince drandí a schovává si do ní věci ( a jako chodítko se taky moc osvědčila).. pak dostal nějaké ručníky, župan na plavčo a samozřejmě knížky 🙂
Ahoj, tak to jsme na tom stejně taky furt přemýšlím co koupit na Vánoce,bude mu 8 měsíců🙂 a taky rad bubnuje🙂