Ahoj mám dotaz na kvalitu hraček Bruder. Vybrali jsme pro syna hasičské auto od bruderu http://www.bruderland.cz/hasici/Hasicske-auto-S... a chtěla bych vědět jestli je to pro čtřletého kluka vhodné a odolné za tu cenu??
Ahoj, bruder má hračky hezky propracované, některé i funkční. Pro 4letého kluka už vhodné, ale pořád je to plast, takže při použití větší síly se poddá. Syn dostal pod stromeček traktor s vidlemi, které se daly sklápět, jeden píst už praskl a vidle nedrží ve vzduchu, vůz zatím drží. Co mám zkušenost od bratrance, tak takové ty estetické doplňky nevydrží (zrcádko, řetízky...). Lenu máme taky, je bytelnější a používáme na písku, brudra máme doma.
Máme od vánoc traktor s vlečkou a zatím se nic nerozbilo. A že mu roční a dvouletý dávají pořádně zabrat. Co máme levnější velká auta, všechny už mají nějakou součástku ulomenou. Takže za mě se Bruder vyplatí, všechno je funkční a odolné 🙂
U nás Bruder vydržel zacházení od 3letého v pohodě, ale jakmile se to dostalo mladšímu (od cca 1,5roku si s tím hrál taky, resp. třískal) tak drobné součástky z traktorů se ulámaly (zrcátko, výfuk, zapojení vlečky). Takže pro 4letého si myslím, že je to odpovídající hračka. Vyřádí se s různými hejblátky a ocení věrnost modelu oproti reálnému autu. Lena hračky jsou držáky, ty vydrží snad všechno, proto je máme stále pro kluky na písek, doma už je baví detailnější auta a stroje.
výborná, máme několik aut od této značky a nemůžeme si je vynachválit. Zatím je máme pořád jako nové a to jsou dost hrané
Bruder mi prijde dost drahy. Ale zase dost propracovany!!! Myslim ze pro 4 leteho uz to vhodne je a vyhraje si ale co vim tak velkou paradu udelaji i levnejsi a podstatne vetsi auticka LENA. ;)