Jak vybrat tříkolku?

ellar
11. dub 2015

Ahoj holky,
chtěla bych malému (16 měsíců) pořídit tříkolku. Vybrala jsem takovou, která má ale šlapky umístěné na předním kole a nechci vodící tyč. Na co bych se při výběru měla zaměřit, na co si dát pozor? Favoritka je TŘÍKOLKU Puky Fitsch. Máte ji některá, prosím?
Všem předem moc děkuji!

krystalka
11. dub 2015

Ahoj, no, co já sem takhle slyšela, tak tříkolky, co mají šlapky na předním kole, tak moc dobré nejsou, většina na ně pak nadává...jednak to nejde tak dobře ušlápnout a potom, logicky, když zatočí, tak mu ta noha sjede ze šlapky, protože už tam nedosáhne....lepší jsou ty šlapky uprostřed...celkově myslím, že bez tříkolky se dá docela dobře obejít, my měli od 15 měsíců plastovou motorku, od necelých 3 let kolo bez šlapek, od 4 koloběžku, od 5 klasické kolo bez pomocných koleček....tříkolku jsme měli zděděnou a jen na krátkou dobu, protože syn nemohl pochopit šlapání, má vývojovou dysfázii a tyhle děti s tím někdy mají problém....byla to taková ta klasická kovová velká tříkolka, u které se točily samy šlapky, když jsme ho táhli....nebýt tohohle problému, tak jsme ji vůbec nepotřebovali 🙂 , naštěstí to pomohlo a pak sedl na kolo a za půl hodiny jezdil bez koleček 🙂

ada22
11. dub 2015

Taky jsme trikolku meli asi jen týden, kolem 3 let, aby mala pochopila šlapání. Jinak lepsi je plastova motorka a zhruba ve 20 mesich zacla jezdit na tom menším puky. Myslím ze lrm.