Ahoj holky,zajímalo by mě jestli tady některá někdy dává když jde do ikee, dítě do toho koutku. Jak to tam funguje? Tam je nějaká paní co je hlida a nevydá dítě cizímu nebo jak to je? Jsem o tom právě přemýšlela že bych se tam bala nechat dite
Nevydají. A chtějí průkazku pojišťovny při prvním vstupu. Hlásí se kontakty, kdyby něco, volají. Časově je to omezené,ale zdarma.
Davali jsme, bylo to skvělý, pro ně i pro nás ☺️ hlídali je tam vždycky animatorky, několik
A pro jak staré děti to je? Školka nebo může i 2 letý?
Je to od 3 let, nase deti tam hlidal takovy pan, zadny program tam pro ne nemel 😄 Ale decka si vyhraly samy. Dostali jsme pager, kdyby neco tak by zvonil
Ano, dávám 🙂 děti spokojené a já taky 😀 je třeba vyplnit formulář... Je to chvíle a dle mého to za to stojí 😀 každý rodič dostane pager a musí být připraven na to doběhnout, když by bylo třeba.
@hanka_12345 Ano, nikomu cizímu dítě samozřejmě nevydají, pouze osobě, která je uvedená na vstupním formuláři 🙂. Myslím, že doba hlídání je 1-2 hodiny a musíš u sebe mít telefon, aby ti mohli zavolat, když tě dítě potřebuje. Je to zdarma, maminky v mém okolí (nebo spíš jejich děti) si to hodně chválí 🙂.