Ahoj, nevíte, kde bych sehnala již vyšlé díly dvd Hurá za Kájou....?
Jééé, petik, mně chybí 2., 3. a 4. Prosím, nevypálila bys mi tyhle díly?
Já bych ti vypálila díl 1 a poslala... Když tak ti zaplatím ty dvě dvd, co budeš vypalovat navíc.
Jo, 7 se dá ještě sehnat.
holky a o čem to je?
lenka: je to o takovým kloučkovi (4 roky), jak poznává svět. Má malou sestru, mámu, tátu, kocoura Gilberta 😉 . Je to hezky nakreslený a děj taky hezký. Taková pohoda. Mně malý u tv nevydrží, ale tohle ho baví.
Má to vždy krátký 5 min příběh a pak delší, asi 10 min.
Fakt pěkný.
Díky na sebe nenavazujou, takže tu sedmičku si kup a uvidíš. Stojí to 45 Kč a mají to v pns. Blbý je, že nejdou zpětně dokoupit staré díly.
jezisi ja myslela ,ze je to o nobodym kdyz taky tam dlouho nebyl jako ,ze se nekam presunul a hura za kajou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
eliotka : klidně bych ti to vypalila .ale jestli to pujde jednou jsem chtěla vypalit segře film taky pravě za těch 49 a nešlo mi to vypalit jako kdyby to bylo bloknute proti vypalovaní tak nevím od té doby jsme to neskoušely
aponchie- 😀 😀 😀
petik, tak to prosím zkus, já to taky zkusím. A dáme si vědět na IP?
@petik77 Dobrý den, teď jsem narazila na Vaši konverzaci. Vím, je to z roku 2009,. ale teď aktuálně sháním Hurá za Kájou. Chtěla jsem se jen zeptat, jestli by nebylo možné všechny díly vypálit, za poplatek 130,- + poštovné! Děkuji za info. A nezlobte se, že otravuju! Jinde na bazarech jsem na Káju nenarazila a stáhnout se bohužel všechny díly nedají! A dcerce se to moc líbí! 🙂
Děkuji za info! Bílá
už jsme je sehnali! www.ritkavideo.cz
no my mame od dvojky až po sedmičku doma jenom jedničku nemame taky by mě to zajímalo sedmičku jsem ještě viděla ve stánku tak to snad koupíš