Hry pro děti 5 a 7 let. Máte tip?

adel888
28. pro 2024

Zdravím vás, chci se poradit, jaké hry nebo stavebnice kolem 500-700,- udělaly radost vašim dětem 5-7 let. Cekame návštěvu a Ježíšek ještě potřebuje něco koupit, ale nechci, aby to bylo jen něco, co bude za chvíli ležet v koutě. Moc děkuji!

ele_nka
28. pro 2024

@adel888 lego. 🙂

nikoulinka
28. pro 2024

@adel888 lego je taková vděčná "klasika". Jinak mám děti 6 a 8 let. Poslední rok u nás frčí UNO (je xy variant) - karetní hra obdobná našemu Prší. Double se u nás taky drží už hodně dlouho.

rnika
28. pro 2024

Hry společenský nebo pro jednoho? Třeba Smart games jsou super. Máme teď nově duchy a pěkný. Jinak jako menší hru vždy doporučuji Bandido. Je to skvělá rychlá hra a baví i dosp. Další hra co děti v tomhle věku bavila je Karak.

drep
28. pro 2024

U nás cokoliv od dummy bears

amazienka
28. pro 2024

Co výrobu slizu?

prejeta_zaba
28. pro 2024

@amazienka to nikdo domů nechce 🙄

merope
28. pro 2024

Kulišák (ale spíše pro mladšího, pro sedmiletého už nevím, nakolik, ale pokud jsou nehráči, může je to bavit oba), Tajná výprava čarodějů, Co tě žere, Dragomino, Honey. U nás teď šíleně jede i Dixit. Koupila jsem i karetku Super Mňau, ale tam mám pocit, že to šestiletý stále moc nepochopil. Pak se dost líbí Slon přes palubu, ten je spíše pro starší.

Ale pro sedmiletého to chce možná trošku ozkoušet. Ceny nevím, ale Albi má teď zajímavé slevy.

evculinda
28. pro 2024

Párty alias junior - sedmiletý nadšený. Jinak hrajeme stále dokola celá rodina i s tříletým od Djeco Piráti 👍 i Sardinky