Hračky pro chlapečka 2 roky. Máte tip?

nonfood
13. kvě 2020

Poradíte mi prosím, jaké hračky pro chlapečka 2 roky?

areh
13. kvě 2020

Syn si doma nejvíce hraje s Duplem, dřevěnými kolejemi, všelijakými autíčky. Skládá puzzle, maluje, má modelínu. Venku písek, klouzačka, trampolína - klasika nebo prostě pomáhá na zahradě. Jezdí na koloběžce, koloodražedle..

katkapavlik
13. kvě 2020

@nonfood ahoj taky mám kluka 2 roky a u nás prostě zvítězily traktory 😀 a klasické kostky , knihy , plastová zvířátka,lego

matkacekatelka
5. čer 2020

Vláčkodráha, angličáky, traktor s valníkem nebo kterékoliv auto na které jde něco naložit, rád nakládá a vykládá, na zahradě máme vodní dráhu aquaplay a koloodrazedlo, pak ho také baví pracovní sešity se samolepkami, může do nich i malovat a lepit samolepky, tvořit si fantazii🙂

evik19
5. čer 2020

Já jsem kdysi svému dvouleťákovi před Vánoci ukázala katalog hraček a vybral si z něho dvě věci, které by mě nikdy nenapadlo mu koupit, a ačkoliv ještě neuměl mluvit, tak opravdu moc dobře věděl, co chce a proč, protože si s oběma hračkami hrál hodně intenzívně ještě minimálně rok a půl. Můžete ho taky nechat vybrat si samotného, my asi úplně nedokážeme při nejlepší vůli odhadnout, po čem ty malé klučičí dušičky touží...(Mimochodem, byl to autojeřáb Bruder a sněžná rolba, kdybys vyloženě chtěla můj tip🙂

matkacekatelka
5. čer 2020

Docela dobrý nápad, ať si z katalogu něco vybere
Je pravda že si kolikrát vybere hračku která by mě nenapadla koupit😄 sněžná rolba? Jak se s tím hraje doma?

evik19
5. čer 2020

@matkacekatelka udelas z papiru milion malejch kulicek a ty pak ta rolba muze ruzne rozhrnovat🙂 a pak je jeste mohl odvezt popelar. anebo i bez papiru fungovala jako soucast imaginarnich pribehu, do kterych jsem pak castecne pronikla, kdyz zacal mluvit.