Maminy poraďte, kde nakupujete hračičky pro své dětičky? Poraťe nějaký obchůdek za dobrý peníz 🙂 moc děkuji.
nechápu....jak koupit od někoho? 😒
Martulin: Z druhé ruky. Dobře se nakupuje na mimibazar.cz, mají tam i nové zboží. My jsme takhle koupili hrací dečku Tiny Love tropický ostrov za 600 Kč i s poštovným. Všechno funguje, jen na samotné dece byla díra, kterou šikovná babička zakryla látkovou kytičkou. 😵
Ahoj, hračky, nebo i jiné věci pro děti se dobře nakupují na Popron.cz. Mají hodně výdejních míst, takže ušetřím za poštovné.
Já jsem dneska zrovna dělala větší objednávku tady Bukanyr .eu , mají dobré ceny a mám s nimi i dobrou zkušenost, dneska jsem to odpoledne objednala a k večeru už mi přišla zpráva, že to předali přepravci 🙂 . Jinak původně jsem chtěla objednat na Funkids.cz , tam jsou ty ceny snad ještě lepší, ale napsali mi, že mají dočasně pozastavený příjem objednávek, protože toho mají hodně....už jsem to chtěla mít vyřešené a nechtěla jsem čekat, až zase budou brát...tak snad příště 😉 , ale na obou měli všechno, co jsem potřebovala 🙂
Já mohu doporučit plyšové hračky Otto-toys. Levné, kvalitní a atestované. Doprava taky rychlá.
@martulin já kupuji hračky také v otto toys ale právě jsem narazila na flér.cz a jsou tam super ručně vyrobené hračky (nejen plyšové). Například teď si asi nakoupíme několik plyšáčků do 80 Kč tady: http://www.fler.cz/shop/martilina
Ahoj, u nas nakupujeme hracky na www.hrackyamina.cz, maji hracky za super ceny a navic maji na v okoli Mlade Boleslavi i kamenne prodejny, kde je mozne hracky vyzvednout a tim usetrit za postovne 🙂
Ahoj, pro našeho kluka nakupujeme tady skluzavky.cz/hracky-modely-bruder , je totiž blázen do traktůrků a autíček, po tatínkovi. 🙂 Ceny jsou také přijatelné.
dracik.cz - zatím nemají internetový obchod, budou ho mít v brzké době, ceny tam jsou - leda koupit od někoho