Hračka pro dvojčátka - do 1 roku. Máte nápad?

agnes_123
12. říj 2020

Ahoj,
jedeme ke známé na návštěvu a má dvojčata, 9 měsíců. Ráda bych jim pořídila nějakou hračku, se kterou si teď nebo za chvíli budou moci hrát spolu. Napadl mě míček - že si ho budou moci pinkat mezi sebou.

Máte nějaký nápad? Víte o něčem?

Děkuji

alcar
12. říj 2020

Kluci? Holky?
Ja doporucuji dat obema stejny dar a ne jen jeden (mam dvojky a vzdycky se strasne hadaji, kdyz dostanou jen jeden kus). Ja treba casto davam detem od kamosek zubni kartacky (Curaprox) a zubni pasty. Zatim mi je kazda vzdy ocenila. 😁
A jinak bych dala klidne treba hracky na pisek. Pristi rok se budou hodit.

olga_
12. říj 2020

@agnes_123 Přesně tak, holky, kluci, holka a kluk? Také doporučuji dát dva dárky. Kolikrát jsou na tom dvojčata docela bita... - taky vlastní zkušenost s dvojkami. Třeba takové ty o-bally, klidně i ty hračky na písek (ale pro každého jednu sadu, protože není nic horšího než bitka o lopatku apod.), případně cokoli, za čím by mohli lozit, nebo něco na hraní do vody, klidně i dvě sady na tvorbu (nějaké tlusté pastelky, velké skicáky, prstové barvy apod.), nebo i nějaké drobné hudební nástroje.

squezy
12. říj 2020

@agnes_123 Kup něco sustiveho, treba takové ty látkové knížky, viděla jsem ted v rossmannu. Hlavně, aby to bylo dvakrat 🙂

sigyn
12. říj 2020

My jsme kupovali taková pěnová zvířátka na kolečkách. Nejdříve jsme pořídili tady za pár korun z druhé ruky a protože měly úspěch, tak jsem objednali celou sadu: Millaminis - barevná zvířátka (česká značka). V balení jich je 2x6 ks za cca 300,-, takže alespon by měl každý svou sadičku. Nevýhodou je, že to nemá moc hezké balení (zatavené v pytli)

olga_
12. říj 2020

Nebo mrkni na nějaké knížky od Svojtky.

klokanka31
12. říj 2020

@agnes_123 Určitě stejnou věc koupit dvakrát 😊 a jak píšou holky, hračky na písek můžou být fajn. Nám když se malá narodila, tak jsme od manželovýho příbuznýho dostali kýblíček s příslušenstvím na písek, už se těším jak to v létě s malou vyzkoušíme ☺