Hračka létající víla, máte nějakou vyzkoušenou?

hojda
1. pro 2015

Maminky, máte jí někdo doma? Máte nějakou vyzkoušenou, že dobře létá? Cena různá od 300,- do 1000,- tak jaký je v nich rozdíl? Díky moc!

mrsnikola
2. pro 2015

Jestli myslíš, takovou tu, co se zasadí do stojánku a zmáčkne se ten čudlík a ona vystřelí, tak tu naši pořídili sestře (7). Dali za ní okolo 700, zlatej střed asi. Mě osobně se líbila než vystřelila, to mě přijde hrozně nebezpečné, ale třeba jsem jen citlivka 😀 a pak se musí dát pozor, kam letí. Aby si nezlomila křídlo, je totiž plastové atd. To jsou pak vyhozené peníze. http://www.estavebnice.cz/disney-vila-vystrelov...

hojda
autor
2. pro 2015

@mrsnikola Díky.

lenka5731
2. pro 2015

To je teda mazec, co se dneska prodává 😕
Myslím, že se to musí brzy rozbít.

S dovolením se přidám k tématu, nemáte prosím někdo zkušenost s nažehlovacími kamínky do vlasů? Viz moje KZ. Dcera to chce, ale myslím, že to budou taky vyhozené peníze ...

janakar
2. pro 2015

Za mě ne. Máme doma dvě - již rozbité. Loni dostaly naše holčičky k vánocům. Jedna byla dost drahá originální Zvonilka, druhá levnější no name víla.Zvonilka létala sice líp, ale ani ona nenadchla. Velmi těžko se korigovala, ikdyž měla létat nad dlaní....často narážela do stěn, stropu a pak padala. Zážitek z toho minimální.

hojda
autor
2. pro 2015

@janakar Díky, malá to viděla, ale taky mi přijde, že to bude hrachovina, tak se ptám, jaké je to v reállu, pokusím se jí to rozmluvit.

audrey44
2. pro 2015

Mame original vystrelovaci Zvonilku. Dcera si s ni vyhraje. Je pravda, ze kdybychom bydleli v klasickem byte, asi bych z toho byla nervozni, ale bydlime v atypu, kde strop v nejvyssim miste ma okolo 5m, tak neresim, ze do stropu narazi. Asi bych se pred koupi zamyslela, kde byste ji pousteli... Ale jinak dceru bavi no...