Holky, kdo máte hrací deku od Fisher Price Rainforest ? Taky vám to přijde takové vachrlaté, nestojí to na místě.. představa že tam dám dítě tak je mi jasné že se to na něj zbortí :-O Nebo to má někde nějakou pojistku nebo tak? Nemám návod :-/ Díky moc 😉
Jj, ale když to "složím" tak to nikdy nesložím tak aby byla dečka rovná a ramena držela.. pořád se hýbou :-/ není tam třeba někde nějaká pojistka nebo něco co se musí zmáčknout aby to drželo tvar?
Ano tuhle Máme taky, návod nemáš? Já už si přesne nepamatuji jak to bylo, pac deka už je schovana ve sklepe, ale všechno se to zacvaklo a drželo pěkně, ale už to nejde rozložit kvůli nějaké pojistce, což je zase kvůli složení blby.
Ahoj, díky, návod jsem si našla na netu, mám ji ve stavu dvou "madel" u sebe ale nemohu ji zaboha dát do stavu překříženého tak aby držela :-/
Tak dej treba fotku, jak to mas ted 🙂
@pajounek :-/
Kdyby to bylo.ulomene, tak bys to mozna bylo videt :-/ svetlejsi plast atd..detailni foto toho spoje treba nemas?
Chatrne mi to nepřišlo, Kazda ta část se zastrči do toho pro středního kolečka, ale z něj už to nejde vyndat