Hra Ticket to Ride. Je lepší verze Amerika nebo Evropa?

2veverka
26. lis 2019

Holky, ráda bych tuto hru pořídila pro rodinu k Ježíšku. Prosím, poraďte, je-li lepší verze Amerika nebo Evropa. Navíc je verze Ticket to ride Europa a pak (česká?) Jízdenky prosím, ale je zase dražší... Evropa je mi pocitově bližší, ale říkám si, zdali ta originální hra nemá více do sebe.

zirafka11
26. lis 2019

@2veverka Evropa je o něco zajímavější. Obsahuje i tunely, trajekt, delší úseky železnice. Taková trosku vylepšena verze. Jízdenky prosím neznám ani jsem o tom nikdy neslysela.

2veverka
autor
26. lis 2019

@zirafka11 Jestli dobře chápu, je to zkrátka v českém překladu

zirafka11
26. lis 2019

@2veverka vzhledem k tomu, že ve hře jako takové nejsou žádné nápisy krom jmen měst, tak nevidím důvod cokoliv překládat :D

mikky05
26. lis 2019

Evropa 🙂

2veverka
autor
26. lis 2019

@mikky05 Nevíš, prosím tě? Rozdíl Ticket to ride a Jízdenky prosím? Krabička je stejná

lolam10
26. lis 2019

Mne se o dost vic libi amerika,vsude se da dojet bud kratkou cestou nebo dlouhou a tim je to zajimave.na rozdil od evropy kde je clovek vsude hned(z logiky veci samozdrejme,mesta jsou bliz u sebe) a navic je to i edukativni,clovek aspon zjisti kde ktere mesto lezi v usa.dodnes z toho tezim a to uz ji par let nehrajeme ale sveho casu jsme ji hrali neustale😉