Ahoj děvčata, mám otázku ohledně hopsadla do dveří. Chtěla bych nějak podpořit chození a stání a napadlo mě pro naučení rovnováhy hospadlo do dveří. Vybírám už větší od 6m s maximální zátěží 15kg, jelikož je ta naše uličnice jedlík, tak pro jistotu 😀
No každopádně by mě zajímali vaše poznatky a nápady a zkušenosti, jelikož je toho na trhu hodně a já bych ráda něco za dobré peníze a dobrou kvalitu. Zatím se mi líbí od Hopsi.
Předem děkuji za vaše rady!
stání a chození tím určitě nepodpoříš, právě naopak - https://www.modrykonik.cz/choditka-a-hopsadla
Chůze a stoj se vůbec podporovat z vývojového hlediska nemá. Čím déle bude dítě lézt, tím lépe. Syn začal chodit v 15 měsících, spontánně, najednou, sám, bez pomoci přešel půl místnosti a do týdne už jen sám chodil. Teď už mi po měsíci chození zvládne pěkně chodit i venku. Vše má svůj čas. Není důvod cokoli uspechavat....chodit začne určitě dítě samo i bez pomoci. A čím později tím lépe.
Děkuji za rady 🙂 já jen chtěla jí nějak pomoci, ale jak se říká, vše má svůj čas 🙂
no ještě že jsem si řekla o radu, než jsem bezhlavě nakupovala 🙂
hopsadla jsou stejně nevhodná, jako všechna chodítka (kromě těch, co se tlačí před sebou), visítka..dítě si tam ničí páteř.
Stoj a chůzi podpoříš válcem, překážkami v lezení - stačí tvoje nohy, přes které poleze.