Holky, máte tyto holínky a spokojenost? Jsou využitelné na celý rok a vhodné i na užší nohu? Velikostně jak? Teď má prcek boty s délkou stélky 14,5 cm (vel.23), tak mám koupit rovnou vel.24/25 nebo raději vel.22/23 (stélka 15cm)? Říkám si, že bychom je snad využili i jako sněhule.
Popř. prosím doporučte podobné, stahování do šňůrky mi přijde super.Jednak snad budou lépe držet na noze našeho hubeňoura a jednak si do nich nenabere..Doufám🙂
Máme doma, vzala bych větší, do zimy nožka poroste. Nebo někde vyzkoušet.
Jinak jako celoroční se určo hodí, máme širší nožku, tak neporadím. Stahování je super.
Mimochodem:
JE ZDE NĚKDO, KDO JE MĚL JAKO SNĚHULE NA HORÁCH?
Poprosila bych také o zkušenost, děkuji🙂
Jsou super. Počítej s tím, že zimní vložka trochu prostoru zabere. Takže, pokud bys brala velikost 24/25, tak se zimní vložkou je to spíše ta 24. Na jaře vyndáš zimní vložku a gumáky jsou hned o číslo větší. Takže super, protože přes zimu určitě nožka o to číslo povyroste. Syn je hodně nosil i v zimě. Oproti jiným zatepleným gumákům tyto nikdy nezpuchřely a nepopraskaly. Jsou neuvěřitelně lehké. Taky jsme nikdy neměli problém, že by se vložka shrnovala nebo z bot vytahovala. Vložka jde krásně vyprat. Syn (zmrzlík) si v nich nikdy neztěžoval, že by mu byla na nohy zima. Mám taky hubeňoura s užší nohou a nikdy problém nebyl. Už je používáme asi 3 roky. Podobné lehké zateplené gumáky od Demaru jsem už pořídila i sobě, manželovi a mamince 🙂
@saralinda
Díky. Nad tou velikostí právě váhám. Takže když teď koupím vel.24/25 a vyndám tu vložku, tak to tedy bude spíše ta 25, chápu. To mi přijde, že z toho teď vypadne, tak asi spíše vezmu zatím ty menší. Samozřejmě by se mi líbilo, kdyby mu vydržely i velikostně co nejdéle, jasná věc🙂
Jsou super. My je meli i jako snehulky na horach a krasne tepla nozka v obyc fuskach. Ovsem v lete v tom bez te vlozky mela zpocenou nozku, ovsem mozna to bylo tim, ze jsem ji nacpala dovnitr softky kalhoty a cele to kvalitne stahla. 🙂 Mela uplne mokre ponozky no.
@maurrie
Právě se trochu obávám, že v tom bude mít v létě zpocenou nohu...Ale to asi ve všech gumácích🙂 Naše generace v tom taky lítala, v létě po dešti, na táborech v bahně a bavilo nás to. Prostě možnost skákat do louží v gumácích a neohlížet se napravo nalevo je nejvíc a já to chci dopřát i prckovi. Skákání do louží v goretexových superfitech není ono:D
@kukokuko
ja jsem teda jako dite ten sustak s tema gumickama nenavidela 🙂
@kukokuko Pokud chcete dítěti dopřát skákání do kaluží,tak k holínkám (za mě úplně jedno jakým, teplá ponožka to vyřeší) rozhodně pořiďte nepromokavé kalhoty a bundu. Oni dokážou cákat hodně vysoko... A není třeba goráč, stačí nepromok z Lidlu, oni nebudou skákat celý den, aby to muselo být super extra prodyšné 😉 My jsme v kalužích vždy, když naprší a obyč holínky z druhé ruky a nepromokavé věci jsou k nezaplacení...
Já je kupuji synovi již 3 rokem a jsou super!!! Teplé, voděodolný, stačí je opláchnout pod vodou a jsou jako nové. Bez vložky je nosí syn jako holínky. Finančně taky super. Můžu doporučit, jenom si nejsem jistá, zda jsou úplně vhodné pro užší nohu. Mně přijdou dost široký, ale nejlépe asi bude si je vyzkoušet osobně. Nevim odkud jste, ale v Praze je mají v obchodě s dětskou obuví- 100 botiček, na Praze 3.
@verinikki kluci je maji i jako snehule do lesa,na zahradu..a jsme maximalne spokojeni. Asi nejvetsi mraz byl -20 a i po 2 hodinach venku meli nohy teple 🙂 Snurku kolem nohy stahujeme a pres celou holinku navliknu kombinezu s gumou,snih se tak.dovnitr nedostane vubec, kupujeme je uz 3.rokem
@kukokuko máme je od zimy a jsou boží! V létě jsem vyndala vložku a do kaluzin ideální. Chystám se koupit je znovu, protože jsou fakt super a prcek je i rád nosí, na rozdíl od klasických gumaku... Určitě ber ale větší.