ahoj,,asi nechapete co myslim tak to trosku vysvetlim....malej by se tak chtel plazit zkousi to treba na perine,na dece,,ale to neni ono..kdyz se zkousi plazit tak perina nebo deka se pod nim shrnuje....
premyslela jsem o takovem tom pěnovém puzzle na zem ale taky me napadlo ze od toho muze mit odrenou kuzi..prece jen jeste kdyz se to uci tak sem tam hlavičkou ryje o podlouku pod nim..
ale co mu mam tedy dat na lezeni??deka se shrnuje tak to nikam nedoleze....
mysinko my mame pejsky na podlaze je no blby a jeste mame jen studene plovouci podlahy vis 😒
My máme na podlaze kočku, no a? 😀 Pokud Ti tam ti psi nekadí a nečůrají tak, aby se v tom dítě válelo, tak to vůbec nevadí. Přehnaná hygiena je na nic, ať si prcek tvoří imunitu 😉 Taky máme studené plovoucí podlahy a budu to řešit tak, že až prcek začne lozit, prostě ho trošku víc oblíknu 🙂 Ježišky, vždyť my jsme se taky plazili po studeném lině a žijeme 😀
ne to teda necuraji to tak jeste 😀 jenze porad behaji po dvore a kdyz prijdou domu tak je tady na te podlaze vsechno vis....
radsi bych fakt nejakou podlozku...ale nevim jakou...
Denousek, ja mam doma 2 macky a pohoda... Mala sa plazi (mame studenu dlazbu) dam jej navleky na kolienka, ma teplaky a pancuchy. Takze na kozi studena nieje... No a dlazku zametam dva, tri krat denne, kedze macicky plznu a tiez chodia dnu a von 😉 Mame aj penove puzzle (v ohradke) a est esa mi nestalo, ze by sa o neho odrela... A to tiez zacla tak, ze sem tam si suchala aj hlavicku 😉 Este uvazujem, ze zbehnem kupit koberec, iba taky vacsi obdlznik a na noc ho zrolujem a dam prec, nech po nom zbytocne macky nebehaju... 😉
No ale vsak par chlpov nevadi 😉 aspon budu zdravsie 😉 ja malu dost casto prebehnem s tym lepivym valcekom a tym vlastne odstranim chlpy co nazbiera...
deny, z té podložky ti ale brzo odleze 😀
Máme v bytě dvě holky (fenky 😀 ), z toho jedna pouští brutálně chlupy a řešim to tak, že jen častějc vysávám.
Malej zatim jen koulí sudy, ale na dece udělá tak tři a pak se koulí po plovce po celé místnosti. To by jsi musela pořídit ohrádku 😝 Jen nevim jestli na dítě nebo na psa - obojí mi přijde brutální.
Flora, my ohradku mame a mala je tam, ked potrebujem odbehnut, alebo sa mi zda, ze je uz chladna... Dost casto si ju beriem na postel... a tam si lozi kolko chce 😉
jasně, když je to pro bezpečnost, tak určitě, ale ne, aby tam bylo mimčo celej den. Já tak využívám postýlku 😉
ohradku mame taky...ale to se mi nezda moc prostorny a ma tam plno hracek...ale je sranda jak se malej ted snazi porad na kolinka 😀
Ja davam slozenou hodne tenkou deku, na to puzzle a pre to jeste jednu slozenou deku. Davam to tak z toho duvodu, ze samotne puzzle hned syn zacne rozebirat a jist. Krome toho se deky lip cisti nez samotne puzzle. Spis ted ale resim, jak ho na tom trosku dele udrzet, protoze na parketach mu to hrozne klouze, takze se pri uceni lezeni a sezeni porad boucha do hlavy.
Je to už od témy, ale proti klzavosti kupit také tie ponožky s protismykovymi gumenými blbostami, odstrihnúť konce a navliect na kolienka 🙂
No, len na tú hlavičku sa nedá nič navliecť 😀
martina46 😀 😀 super napad 😀 😀 aj ho to bude ohrievat, aby mu nebolo zima od zeme 😀
my mame taku penovu puzzle podlozku velku asi 2x1 meter s nakreslenymi cestami a znackami a domami - vyuzijeme to hadam dlhsie - ale tiez sa na tom trochu smyka, ma hladky povrch
Denoušku, návleky na kolínka a nechat na podlaze 🙂