Grimms, jaké hračky jste pořídili dětem?

gepe
11. bře 2014

Ahoj, urcite nejsem jedina, kdo byl jejich vecmi uchvacen 🙂
Zajima me, jake hracky/stavebnice/kostky aj. jste poridili detem ci jako darek. Pro cca jak stare deti a jaky mely/maji uspech, realnou zivotnost, jak dlouho dite zajima/li? Zajima me to, protoze nasi mlade ted bude 7 mesicu a chci koupi kulicky i valec s kulickama a rolnickou. Mam dilema, zda misto valce vzit ten hudebni. Taky zda uz treba ted ci v brzske dobe vyuzije napr. velkou duhu, ci trpaslici vesnici, kostky? No, strucne, co v jakem veku je asi nejlepsi.
Diky! 🙂

gepe
autor
11. bře 2014

Nikdo? 😕

@majatob ahoj, vsimla jsem si u jedne stare otazky, ze jsi poridila duhy pro kluky i vesnicku a domecek tipuju pro Bibi 🙂 jak jsi s tim spokojena prosim? Co loupeznici, jeste si s Tim hraji nejak?

barakara
11. bře 2014

@gepe Ahoj koupili jsme ten duhovy domecek pro rocni neter a uspech to ma/melo veliky, miluje to. Chci do budoucna poridit I nasi holcicce.

gepe
autor
11. bře 2014

@barakara ahoj 🙂. Jeee ten je hezky 😅 ani jsem si ho nevsimla, jak tam toho maji hodne. Ten by mohl byt i pro mensi nez rocni, vid? Mam policeno na tu duhu a par kousku, jen nevim prave zda neni prilis brzy a taky bych radsi postupne at se ji pripadne neomrzi 🙂

majatob
11. bře 2014

@gepe ahoj, jj, máme doma domeček pro panenky, trpasličí vesnici a velkou duhu, ale že by si s tím děti nějak extra hrály bohužel říct nemůžu 😅 když to vytáhnu, tak jo, ale sami si tyhle hračky neberou..

kocicinka
11. bře 2014

U nás nezájem. Jak to nebliká a nehraje....

gepe
autor
11. bře 2014

@majatob dekuju 😅 vsak vim, ze jsou uz dal nez lecktere jine deti, u nas doma jsou vsichni tri oblibeni 🙂 snad se nekoho nedotknu 😕
@kocicinka dekuju 🙂 a co jste zkusili? My prave cilene vynechavame blikaci a hraci, avsak nemuzu rict, ze se to casem teeba zmeni. Zatim si vyhraje i s tichymi a povida si, vcetne blbnuti 🙂

kocicinka
11. bře 2014

@gepe kostky, puzzle, už ani nevím, co jsme všechno měli, prodala jsem to. Jonáš vyžaduje jiný typ hraček, nežli ty dřevěné. Nikdy mu to nic neříkalo. Miluje stavebnici sevu, lego, magnetické a konstrukční stavebnice. Holt technik....Taky rád vyšívá
A mladší je spíš na ty blikací a hrací, u toho se nejvíc zabaví a já jsem ráda, že můžu uvařit 🙂

majatob
11. bře 2014

@gepe my taky blikací a hrající hračky vůbec nemáme, snad jen jedno jediné autíčko 😀 stačí rámus, co nadělají děti, ani rádio nezapínám, su vděčná za každou chvilku ticha 😀

cara.m
28. led 2015

@majatob jééé oprašuji diskuzi 😀 takže duha nejede? Já nad ní pořád přemýšlím a nevím...mám právě strach, aby neležela v koutě...mmch kdyby vám zabírala místo, můžu vám od ní pomoct 😀 😀 😀

majatob
28. led 2015

@cara.m Já ti nevím, hračky jsou to krásné, občas je loupežníci vytáhnou, ale mezi top nepatří. Na druhou stranu, občas jsem je brala do centra, kde jsem s dětma (2-4) dělala a ti si s tím pohráli někteří dost, tak asi záleží na dítku, no 😀

cara.m
28. led 2015

@majatob no právě, já si myslím, že by Adíka bavit mohla, ale třeba se pletuuu, to je situace 😀 😀 😀