Ahoj, urcite nejsem jedina, kdo byl jejich vecmi uchvacen 🙂
Zajima me, jake hracky/stavebnice/kostky aj. jste poridili detem ci jako darek. Pro cca jak stare deti a jaky mely/maji uspech, realnou zivotnost, jak dlouho dite zajima/li? Zajima me to, protoze nasi mlade ted bude 7 mesicu a chci koupi kulicky i valec s kulickama a rolnickou. Mam dilema, zda misto valce vzit ten hudebni. Taky zda uz treba ted ci v brzske dobe vyuzije napr. velkou duhu, ci trpaslici vesnici, kostky? No, strucne, co v jakem veku je asi nejlepsi.
Diky! 🙂
U nás nezájem. Jak to nebliká a nehraje....
@majatob dekuju 😅 vsak vim, ze jsou uz dal nez lecktere jine deti, u nas doma jsou vsichni tri oblibeni 🙂 snad se nekoho nedotknu 😕
@kocicinka dekuju 🙂 a co jste zkusili? My prave cilene vynechavame blikaci a hraci, avsak nemuzu rict, ze se to casem teeba zmeni. Zatim si vyhraje i s tichymi a povida si, vcetne blbnuti 🙂
@gepe kostky, puzzle, už ani nevím, co jsme všechno měli, prodala jsem to. Jonáš vyžaduje jiný typ hraček, nežli ty dřevěné. Nikdy mu to nic neříkalo. Miluje stavebnici sevu, lego, magnetické a konstrukční stavebnice. Holt technik....Taky rád vyšívá
A mladší je spíš na ty blikací a hrací, u toho se nejvíc zabaví a já jsem ráda, že můžu uvařit 🙂
Nikdo? 😕
@majatob ahoj, vsimla jsem si u jedne stare otazky, ze jsi poridila duhy pro kluky i vesnicku a domecek tipuju pro Bibi 🙂 jak jsi s tim spokojena prosim? Co loupeznici, jeste si s Tim hraji nejak?