Je tu prosím někdo, kdo má doma kuličkovou stavebnici Gravitrax? Malému jsem zabalila pod stromeček základní sadu gravitrax a když už jsem byla u objednávání, objednala jsem i rozšíření (tunely, mosty a pak gravitraxPro a katapult), že budu mít dárek na další Vánoce. Ale ted jsem v nějaké recenzy četla, že se základní sadou si dítě moc nevyhraje a chce to přidat právě rozšíření. Tak nevím, jestli mu to nemám dát letos vše (ale je to docela pálka, skoro 4000). Máte někdo zkušenost, zda si vystačí se základní sadou, nebo bude opravdu lepší se plácnout přes kapsou, abysme se pořádně při hře vyblbli? Děkuji za zkušenosti 🙂
Dcera si přála na jaře k narozkám Gravitrax základní sadu a během roku k tomu ještě dostala nějaké další doplňky, mosty, sopku... a doteď to vystačilo. GravitraxPro si přeje teď k Vánocům. Gravitrax Pro dostaly i ve škole (3.třída) a děti, které Gravitrax neznají si s tím moc neví rady, je to pro ně složité. Nevím kolik je synovi, ale asi bych pro začátek začala tou bílou základní sadou a nějakými doplňky a ten GravitraxPro bych klidně nechala na příští rok.
@pafca4 máme a hraju si s tím hlavně já, resp. Já to postavím a třiletá pak pouští kuličky. Základní sada je fajn, ale s ní úplně dlouho nevystačí, my pořídili v září a už máme asi šest rozšíření a k vánocům si dáme právě PRO