Dcera touží po Furbym. Protože, jak víme, jsou naše děti v přáních poněkud přelétavé a také hlavně není všechno zlato, co se třpytí, tak se chci zeptat, zda jste někdo Furbyho dítěti pořídil a zda to mělo smyl. Nerada bych pořídila za 2 litry blbinu, kterou si malá vezme do ruky párkrát první týden a pak upadne v zapomnění.
Moje deti maji kazdy jednoho a moc je nezaujal. Hraly si s nim ze zacatku, takze se stihnul naucit I par anglickych slov. Bohuzel ta jeho hatmatilka je moc nebere a asi by se mu musely hodne venovat, aby se naucil anglicky a konecne mu rozumely. U nas mely vetsi uspech Fijit Friends.
já jsem celkově proti podobným hračkám...obvykle jsou to vyhozené peníze
Je to prostě momentální "trhák". Nekupovala bych. Podle mě jsou to vyhozené peníze ☹
@blahova_andrea je to dobrá hračka len je moc draha moja cera už si na toho furbyho šetry už má 30.0.eur 😲
@zdenka585 nikomu to neberu. každý má o dobré hračce jinou představu 😉
Jsem nakonec neodolala a máme ho doma.:( jak se da nastavit? Ten nás porad vriska a je protivny,.😵
@zdenka585 A ako sa dá nastaviť ? Podla mňa sa nastaviť nedá. Aj v návode je písané, že hovorí " furbštinou" a keď sa mu venujete, začne mluvit anglicky. Žiadny Furby nehovorí česky, ani anglicky.
Teda oprava, na konci malo byť slovensky 😉
Dcerka (skoro 7) dostala furbyho 2012 k vánocum a zatím si sním hezky hraje právě čekám další miminko jsem v 8 měsíci a když se my narodí holčička(bude to holka) nebude jí pískavý zvuk furbyho rušit?Velmi se bojim ze bude niak kvuli furbymu nervozni a bude brečet a nechci ho dceře nechat vypnutého a aby na něho hned zapoměla 😒 .
Bohužel ted přišla dcerka za mnou že at si sní pujdu hrát a stímhle přichází furt když chodí do školy musím se snim bavit já vypnu ho někdy ale dcerka řiká že si sním mám hrát:DTedkom bude chtít asi k vánocům furby boom achjo.Vážně nevím či utrácet 3000 za kus plyše a baterií nevím nevím asi jí koupim jen Furreal friends.Příjde mi divné jí kupovat druhého furbyho:D.Cena mi až tak moc nevadí ale vadí mi že ty baterky tam prd vydrží měsíc-2 měsíce a baterky jsou v čudu ☹ .Má vubec cenu kupovat dalšího furbyho??nebo raději furreal friends?nebo v furílovi vydrží ty baterky taky na nic?.
Moje dcera by jej taky chtěla,ale nedostane.Dát 1500Kč za kousek plyše,který navíc mluví svým vlastním jazykem opravdu nechci. 😉