Poradte jakou koupit drevenou kuchynku pro 3letou holcicku?Michalce budou tri roky a chtela bych pro ni peknou drevenou kuchynku k narozeninam,koukala jsem ale nevim jakou vybrat 🙂 😉 🙂 dekuji
U nás vyhrála klasická z íkea, líbíla se mí jednoduchostí.
My máme Ikea kuchyňku, mě se líbí ten styl kuchyně - moderní, jednoduchá a oku lahodící. Jiné kuchyňky mi přišly divné, moc růžové atd.
na bazos.cz vyrábí jeden pán moc krásné, vpodstatě zmenšeninu klasické kuchyňské linky. Kamarádka ji koupila pro dceru a moc si ji chválí. My o ní taky uvažujeme pro syna, ale u mě vyhrává ta z Ikey. Koupila bych tam i hrnce, "hejblátka" a další.
My máme od vánoc dřevěnou kuchyňku Kidkraft, něco jako má lucieandrlova v prvním příspěvku, máme tu největší co dělají, je do L, takže si v ní vyhrají holky obě. Je kvalitní, malá jí dává zabrat a zatím dobrý. Pracovní plocha je dostatečně vysoko, i ta starší šestiletá si tam vyhraje. Na to bych dávala pozor, aby nebyla kuchyňka moc nízká.
@lucieandrlova zdravim, mohla by som vas poprosit o adresu toho eshopu odkial ste kupovali kuchynku? dakujem pekne
@tankika také prodím odkaz a info na kolik vyšla?
Záleží, kolik do toho chcete investovat. My jsme k 2 narozeninám koupili Kidkraft. Mně se tyto kuchyňky strašně líbily... 🙂 dcera je nadšená a už 3/4 roku v ní každý den vaří. (Ona si kuchyňku přála k 2 narozeninám...)
Protože je tohle otázka, tak kdyby Vás něco zajímalo, napište do IP.
První jsem chtěla z Ikey, ale tahle je propracovanější. Koupili jsme ji v e-shopu v Holandsku. I s dopravou stála méně než v ČR bez dopravy...