Dotazník pro rodiče s dětmi 3-15 let

kamvan
22. zář 2021

S Česko.Digital pracuji na projektu Pohyb je řešení, kde se snažíme dozvědět se více o problematice mladých rodin a jejich vztahu k pohybu u svých dětí a o tom, kolik pohybu mají děti dnes.

🎯 Záměrem projektu je podpořit rodiče, aby viděli důležitost a našli motivaci své děti rozvíjet v pohybu.

❓ Pokud jste rodiče dětí ve věku 3-15 let, pomůžete nám zmapovat situaci v Česku tak, že vyplníte tento krátký dotazník a nasdílíte ho s ostatními rodiči?

🌈 Děkuji moc!

https://forms.gle/4np9MRkaAQYR1hcu6

cilkat
22. zář 2021

Z mé zkušenosti je veliký rozdíl mezi předškolním, mladším školním a pubertálním dítětem. Mapovat tyto tři skupiny bez rozlišení my moc nedává smysl.

konidana
22. zář 2021

@cilkat asi jak u koho, když si promítnu roky svých dětí, tak to vychází +- skoro stejně 😉
Akorát časem se rodinné aktivity překlápí do jejich samostatných aktivit🙂

malenka3
22. zář 2021

Souhlasím s
@cilkat , není tam ani věkové rozlišení dítěte pro případné třídící analýzy, je fakt velký rozdíl mezi dítětem 4 roky a 12 let. Hodit je všechny do jednoho pytle pro vyvození jakýchkoliv závěrů z výzkumu je špatně.

merope
22. zář 2021

@cilkat Nedalo mi to a na dotazník jsem mrkla - tam se fakt neptají na věk dítěte? To je šílené.

cilkat
22. zář 2021

@merope ptají: jestli je mezi 3 a 15...

cilkat
22. zář 2021

@konidana je pravda, že u opravdu sportujicich dětí může ten čas zůstat hodně podobný, jen se mění způsoby a motivace, ale myslím, že je to opravdu jen u skupiny, kde je v rodině dobrý vztah k pohybu.
Ono je furt možné, že je výzkumný záměr takový, že mu ten dotazník vyhovuje, ale prostě mě jako mnohaleté cvicitele to spojení všech tří skupin překvapilo.

properjoey
22. zář 2021

Vyplněno, ale souhlas s holkama, rozlišení věku by tam být mělo

kosi_cek
22. zář 2021

Mám 4 děti v tom požadovaném věkovém rozpětí, nejsem schopná to z toho důvodu vyplnit, právě, že absolutně nejdou hodit do jednoho pytle...