Dotazník - Nákup hraček dětem do 15 let

smutnystudent
7. říj 2022

Zdravím!
Mohla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku týkající se průběhu nakupování hraček pro vaše děti? Dotazník cílí především na rodiče dětí ve věku do 15 let a bude sloužit jako podklad pro jeden týmový úkol u nás ve škole, takže byste mi tímto moc pomohli. 🙂

Je opravdu kraťoučký, nezabere vám déle než 5 minut, možná i 3 🙂
Předem moc děkuji!

Odkaz na dotazník:
https://forms.gle/27L9Y3h6CHnVhH766

merope
8. říj 2022

@smutnystudent Dotazník, který opravdu zabere pár vteřin. Chválím (vyplněno).

emillyhk
8. říj 2022

@smutnystudent Trochu mi chyběl dotaz na věk dítěte v souvislosti s tím, jestli mu vybírám hračky já nebo si vybírá dítě samo. Mám ani ne dvouleté, takže se k výběru zatím nevyjádří...

martiniquest
8. říj 2022

Prosim, oprav si v dotazniku chybu. Pojem "levnejsi cena" je nonsense. Bud je nizsi cena nebo levnejsi zbozi. Rovnez me zaujalo pohlavi. Tak snad mame stale jeste dve, nebo mi neco uteklo? Nebo hyperkoreknost prosakla uz i do dotazniku?

carmenz
8. říj 2022

@martiniquest Já mám pro tebe taky jemné a taktní doporučení:
Pohlaví - toto rozdělení na tři položky je dnes vesměs v každém dotazníku, tak mě překvapuje, že jsi si toho všimla až teď. Někde se to mísí s "nechci uvádět".
A to tvé "prosím, oprav si chybu", to zní taky krásně, jakože nevím, proč a z jakého titulu by ti měla vyhovět. To bude pak asi při zpracování na pedagogovi, to žádání o opravu. A jestli to měla být od tebe zpětná vazba, tak její nevyžádané podání od kolemjdoucích a v tomto stylu, to fakt všichni milujeme, od studentů po matky.

petulles
8. říj 2022

Vyplněno 🙂

jaja01k
8. říj 2022

@smutnystudent U otázky, jestli si děti vybírají samy, jsem úplně nevěděla, kterou odpověď vybrat. Něco si vyberou sami, něco jim vyberu já. A jak už bylo řečeno, hodně to záleží i na věku. Malým jsem vybírala převážně já, teď už jsou školáci a víc si vybírají sami, ale taky ne vždy.

martiniquest
8. říj 2022

@carmenz Ja zase nerozumim tomu, proc reagujes na prispevek, ktery ti nebyl smerovan.

carmenz
8. říj 2022

@martiniquest Bingo! Prostě jen tak...
Bezdůvodné poučování je takové trapné a nepříjemné, že?

martiniquest
8. říj 2022

@carmenz Vychazim z toho, ze zakladatel diskuze je student, ktery potrebuje pomoct. Pokud vidim chybu, upozornim na ni. Jsem na akademicke pude notnou radu let (veda v prirodovednem oboru) a k tomuto jsem vedena. Tak pardon, jestli jsem se te dotkla. Neumim mazat med kolem huby, jsem konstruktivni kritik.