Dobrý den, jsem na vážkách ohledně vánočního dárku. Starší dcera by si moc přála domeček pro panenky (3,5roku). Mám ještě jednu holčičku 2,5r. O všechno co mají se rádi perou . Proto nevím jestli by bylo dobré koupit jeden velký domeček cca 123cm výška a 87 cm délka. Nebo raději koupit dva menší a třeba každý domeček jiný? Nemáte někdo zkušenosti co se Vám osvědčilo? Děkuju za rady
Koupila bych velký dohromady. Já vždy dávala velké dárky společné. Garantuju ti, že když koupíš každé jeden, tak zrovna budou chtít ten, který dostala sestra. Jeden velký je myslím mnohem lepší volba, už jen proto, že můžeš za ty peníze koupit lepší a kvalitnější.
@hanussenka a já bych zase koupila každý svůj,ale stejný,aby se nehadaly. Znám to u kluků 😉
Patrim do tymu JEDEN :D hrani se sourozencem je dulezite i pro nenapadne se nauceni spoluprace a utuzeni jejich vztahu. Dat jim rovnou 2 mi prijde jako prilis velka "motivace" k tomu, aby si kazda hrala sama na svem a domluve se neucili. Navic je to nuda, hrat si sam, ve 2 je to lepsi 🙂
Tyhle velké věci mi přijde logické mít 1x, domeček není věc, se kterou si musí hrát jen jedna, naopak, panenky tam mohou bydlet dvě, každá bude obsluhovat jednu. Vy máte také přece jeden dům, ve kterém bydlíte všichni. Stejně tak garáž pro kluky, jedna určitě stačí na spoustu autíček (autíčka už má pak každý svá).
No zase kdyby měli dva menší, tak by se mohly chodit navštěvovat 🙂.
@hanussenka Se sestrou jsme jako malé měly jeden velký domecek pro Barbie společný. Vyhrály jsme si s tím opravdu hodně, každý den. Měly jsme k tomu nábytek, oblečky a byla to paráda. Vydrželo nám to fakt dlouho, co si pamatuju. Žádná jiná hračka u nás neměla takový úspěch a dokázaly jsme tím pádem nějak spolupracovat 🙂 Jsme od sebe 1 rok.
Takle velký jeden společný - tam se vejdou i s paralelní hrou (a jak bylo zmíněbo - spolupráce, "společný příběh" a pod). ... U takových těch "kufříkových" kolem 30 cm bych volila každá svůj - k tomu se dva těžko fyzicky vejdou. ... a vlastně klidně možná obojí - přijde mi to jiný typ hračky.
Já bych koupila dva, se segrou sme si pak hrály na město a panenky byly sousedky :D o jeden sme se hadaly, protože každá chtěla svůj pokojik a pak sme si to vzájemně bouraly, spis teda omylem, jak člověk manipuluje s tím mini nábytkem, tak lecos porazí kolem :D takže víc domku bylo super. Já mám teď dceru jednu a dva kluky, domek sem koupila když byl dceři asi rok (byla to tenkrát výhodná koupe) a i tak už se o nej stihli všichni porvat :D
@hanussenka koupila bych jeden 😁 mám kluky cca rok a půl od sebe a takové větší věci mají dohromady - u nás tedy třeba centrála a autobus Tlapkove patroly s příslušenstvím atd. A přestože se běžně o hračky hádají a rvou, tak s těmito společnými většími se společně krásně zabaví a kupodivu u nich takto společně vydrží mnohem déle než u jiných 😉
@hanussenka já bych vzala jeden velký. Nejradši ze všeho jsem si jako dítě hrála se sestrou s panenkama. O domeček se podle mě hádat nebudou, to je něco jinýho než se prát o panenku nebo autíčko 😁